ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΕΣ

Στις πίστες το μέλλον της Ελλάδας

Στις πίστες το μέλλον της Ελλάδας
Χριστοφορίδης

Την 26η θέση ανάμεσα σε 38 χώρες κατέλαβε η Ελλάδα στο "Πινόκιο Καπ" στο Αμπετόνε της Ιταλίας

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Ελλάδα εκπροσωπήθηκε δυναμικά από τους νεαρούς σκιέρ στο διάσημο "Πινόκιο Καπ" στο Αμπετόνε της Ιταλίας, με τα... γαλανόλευκα σκι να καταλαμβάνουν την 26η θέση συνολικά σε 38 χώρες.
Οι αθλητές και οι αθλήτριες συμμετείχαν στις κατηγορίες Παίδων-Κορασίδων 1 (γεννημένοι 1996-97) και 2 (γεννημένοι 1994-95). Οι αθλητές που συμμετείχαν στην κατηγορία CHILDREN I (Π1-Κ1) ήταν οι Σαμαρινού Μαρία από την Έδεσσα, Τζιόβα Αλεξάνδρα από τον ΕΟΣ Θεσσαλονίκης, Βλάχος Μιχάλης από τον ΕΟΣ Καστοριάς , και Γραμμένος Πέτρος από τον Έσπερο Θεσσαλονίκης.

Στην κατηγορία CHILDREN IΙ (Π2-Κ2) οι Βασιλαγορίδου Στέλλα από τον ΕΟΣ Νάουσας, Βλάχου Άννα-Αφροδίτη από τον ΕΟΣ Καστοριάς, Μπάρας Βαγγέλης από τον ΕΟΣ Θεσσαλονίκης , Γαλανόπουλος Πρόδρομος από τον ΕΟΣ Λάρισσας, Ορφανίδης Αλέξανδρος από τον ΕΟΣ Θεσσαλονίκης και Πρώιος Ιωάννης από το Άργος Ορεστικό.

Την ομάδα ακολούθησαν ως προπονητές οι Κώστας Αντωνίου από τον ΕΟΣ Καστοριάς και Πέτρος Καρυδάς από τον ΕΟΣ Νάουσας, ενώ αρχηγός της αποστολής ήταν ο Χαράλαμπος Λελούδης από τον ΕΟΣ Καρπενησίου.

Στο σλάλομ και στην κατηγορία CH I(Π1), ο Μιχάλης Βλάχος κατέλαβε την 22η θέση σε σύνολο 54 αθλητών.

Στην κατηγορία CH IΙ(Κ2),η Άννα Βλάχου ήταν 44η σε σύνολο 75 αθλητριών.

Στην κατηγορία CH IΙ(Π2), 42ος ήταν ο Βαγγέλης Μπάρας ,48ος ο Πρόδρομος Γαλανόπουλος , 49ος ο Ιωάννης Πρώιος και 63ος ο Αλέξανδρος Ορφανίδης, σε σύνολο 96 αθλητών.

Στο Γιγαντιαίο σλάλομ και στην κατηγορία CH 1(Κ1) η Τζιόβα Αλεξάνδρα ήταν 27η και η Σαμαρινού Μαρία 36η, σε σύνολο 49 αθλητριών.

Στην κατηγορία CH 1(Π1) ο Μιχάλης Βλάχος ήταν 39ος και ο Πέτρος Γραμμένος 42ος , σε σύνολο 54 αθλητών.

Στην κατηγορία CH IΙ(Κ2), η Άννα Βλάχου ήταν 55η και η Στέλλα Βασιλαγορίδου 57η, σε σύνολο 75 αθλητριών.

Στην κατηγορία CH IΙ(Π2), 45ος ήταν ο Βαγγέλης Μπάρας ,49ος ο Αλέξανδρος Ορφανίδης, 51ος ο Πρόδρομος Γαλανόπουλος και 59ος ο Ιωάννης Πρώιος σε σύνολο 96 αθλητών.


















TAGS ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ