ΙΠΠΑΣΙΑ

Στη Θεσσαλονίκη το ενδιαφέρον

Στη Θεσσαλονίκη το ενδιαφέρον
Υπερπήδηση εμποδίων

Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας στις Κατηγορίες της Υπερπήδησης Εμποδίων θα αναδειχθούν στη Θεσσαλονίκη

Το πρόγραμμα του Κυπέλλου Ελλάδας, που θα αρχίσει την Παρασκευή στις 17:00 και το Σαββατοκύριακο στις 10:00, περιλαμβάνει την πρώτη ημέρα την Κατηγορία Δ ύψους 1.15μ. Το Σάββατο θα γίνουν η Κατηγορία Παίδων ύψους 1.15μ, ο 1ος γύρος της Κατηγορίας Εφήβων ύψους 1.30μ., η Κατηγορία Γ ύψους 1.20μ., η Κατηγορία Β ύψους 1.30μ. και η Κατηγορία Νέων Ιππέων ύψους 1.35μ. Τη δεύτερη ημέρα θα γίνουν οι δεύτεροι και τελικοί γύροι των Κατηγοριών Νεολέκτων Ίππων και Εφήβων ύψους 1.30μ. και η Κατηγορία Α Ενηλίκων ύψους 1.45μ.
Στη βαθμολογία για την ανάδειξη των Κυπελλούχων 2007 μετά από έξι αγώνες στις Κατηγορίες Α Ενηλίκων και Β προηγείται η Ελίνα Δενδρινού. Η αμαζόνα του ΙΠΟΑ προηγείται στην Α Ενηλίκων με τον Liberty και 94 βαθμούς και στην Κατηγορία Β με τον Perle και 81 βαθμούς. Στην Κατηγορία Εφήβων πρώτη είναι με 122 βαθμούς η Αγλαΐα Ιωάννου με τον Paroli 7 του ΙΟΒΟΛ και ακολουθεί μόλις 3 βαθμούς πίσω η Ευδοξία Σακελλαρίδη με τον Kali de la Hague του ΕΙΟ.

Στην Κατηγορία Νέων Ιππέων πρώτος είναι ο Κωνσταντίνος Ασημάκης με τον Liberto de Safray του ΕΙΟ και 150 βαθμούς, ενώ στην Κατηγορία Παίδων προηγείται η φετινή Πρωταθλήτρια, Ζέτα Φούντα με τον Follow me Coctail του IOMS και 139 βαθμούς. Στις Κατηγορίες Δ και Γ πρώτη είναι η Μόνικα Μαρτίνη με την Riveria με 100 και 132 βαθμούς αντίστοιχα, ενώ στην Κατηγορία Νέων Ιππέων πρώτος είναι ο Ανδρέας Παμπουκίδης με την Calibra 22 του ΙΟΠΑΝ με 104 βαθμούς.


TAGS ΙΠΠΑΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ