ΙΠΠΑΣΙΑ

Στη Νορμανδία η Κορίνα Σουμάχερ

Στη Νορμανδία η Κορίνα Σουμάχερ

Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά από τη μεταφορά του Μίχαελ Σουμάχερ στη Λωζάννη πραγματοποίησε η σύζυγος του.

Οι αγώνες ταχύτητας είναι το πάθος του Μίχαελ Σουμάχερ. Η γυναίκα του, η Κορίνα λατρεύει την ιππασία, ειδικά το άθλημα Reining, το οποίο περιλαμβάνει φιγούρες και στοιχεία από γουέστερν.

Πριν από λίγα χρόνια ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής είχε αγοράσει για τη γυναίκα του ένα ράντσο στο Τέξας. Το ονόμασαν "CS Ranch" όπως και το άλλο που βρίσκεται στην Ελβετία

Η 45χρονη γυναίκα βρίσκεται αυτές τις μέρες στη Νορμανδία, όπου πραγματοποιούνται οι παγκόσμιοι ιππικοί αγώνες (σ.σ. παγκόσμιο πρωτάθλημα).

Μάλιστα, ο Φαμπιάν Γκρομπόν, εκτελεστικός διευθυντής της οργανωτικής επιτροπής, χαρακτήρισε την Κορίνα ως " την ιδανική πρέσβειρα των παγκόσμιων ιππικών αγώνων. Δουλεύει σε υψηλό επίπεδο, γνωρίζει τα πάντα για αυτούς τους αγώνες και πάνω από όλα έχει πάθος για τα άλογα, αυτό είναι το πνεύμα της διοργάνωσης".

Είναι η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Κορίνα μετά τη μεταφορά του Μίχαελ Σουμάχερ στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λωζάννης και την πράξη αυτοχειρίας από τον βασικό ύποπτο για την κλοπή του ιατρικού φακέλου του οδηγού από το Κέρπεν. Σύμφωνα με παλαιότερες αναφορές ο Σουμάχερ έδειχνε να αντιδρά στην παρουσία της γυναίκας του, ακολουθώντας τη φωνή της.

Η Κορίνα που έβαλε πωλητήριο στο ιδιωτικό αεροσκάφος της οικογένειας, βρίσκεται στη Νορμανδία για να παρακολουθήσει και τα δικά της άλογα που συμμετέχουν στη διοργάνωση όπως είναι η φοράδα "La Bigia Sailor" με την Αυστραλή αμαζόνα Σόνα Λάρκομπ.

Πάντως σήμερα (26/8) φωτογραφήθηκε στο στάδιο Ντ'Ορνανό για να ενθαρρύνει τη γερμανική ομάδα ιππικής δεξιοτεχνίας. Η Γερμανία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, επικρατώντας της Μεγάλης Βρετανίας και της Ολλανδίας. Οι τρεις χώρες (σ.σ. όχι οι αναβάτες) μαζί με την Αυστραλία είναι οι πρώτοι που εξασφάλισαν συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο το 2016.

TAGS ΙΠΠΑΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ