FORMULA 1

Πωλείται το αεροπλάνο του Σουμάχερ

Πωλείται το αεροπλάνο του Σουμάχερ
© GOFFPHOTOS.COM

Η σύζυγος του Μίχαελ Σουμάχερ αποφάσισε να πουλήσει το ιδιωτικό τζετ του πολυπρωταθλητή της Φόρμουλα 1. Ο 45χρονος συνεχίζει πλέον τη θεραπεία του στη Λωζάννη.

Η Κορίνα Σουμάχερ αποφάσισε να απαλλαγεί από το κόστος συντήρησης του ιδιωτικού αεροσκάφους που χρησιμοποιούσε ο Μίχαελ Σουμάχερ.

Τα 15.000.000 ευρώ είναι η τιμή εκκίνησης για την πώληση του Falcon 200EX, το οποίο φέρει τα αρχικά του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της Φόρμουλα 1.

Ακολουθώντας τα βήματα του Άιρτον Σένα ο Σουμάχερ επένδυσε από νωρίς στην απόκτηση ενός ιδιωτικού τζετ, προκειμένου να γλυτώνει χρόνο στις μετακινήσεις του σε ολόκληρο τον κόσμο. Μετά δε το θάνατο του Βραζιλιάνου προσέλαβε και τον πιλότο του Σένα.

Ένα καινούργιο μοντέλο της ίδιας εταιρείας κοστίζει περίπου 25.000.000 ευρώ. Έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει οκτώ επιβάτες και κινείται με ταχύτητα 920 χιλιόμετρα ανά ώρα.

Ο Σουμάχερ συνεχίζει τη νοσηλεία του στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λωζάννης από τις 16 Ιουνίου, όταν μεταφέρθηκε με άκρα μυστικότητα από τη Γκρενόμπλ.

Υπέστη σοβαρά εγκεφαλικά τραύματα σε ατύχημα που υπέστη κάνοντας σκι στις 29 Δεκεμβρίου στο γαλλικό θέρετρο Μεριμπέλ. Η κατάσταση της υγείας του έχει παρουσιάσει βελτίωση και πλέον ο Σουμάχερ δείχνει να αντιδρά σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις. Ωστόσο δεν υπάρχει τίποτα νεότερο σχετικά με την εξέλιξη της υγείας του.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ