ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΕΣ

Στα βαθιά οι μικροί!

Στα βαθιά οι μικροί!
ραλλη

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα πρωταθλήματα παίδων-κορασίδων βόρειας και νότιας περιφέρειας σε Σέλι και Βελούχι

Ο ΣΧΟ Βέροιας και ο ΕΟΣ Καρπενησίου έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, παρά τις ιδιαίτερα άσχημες καιρικές συνθήκες. Χιονοθύελλα, σφοδρούς ανέμους μέχρι και έντονη χαλαζόπτωση αντιμετώπισαν οι μικροί αθλητές, όμως τα έβγαλαν πέρα.
" Αποδείχτηκαν ιδιαίτερα σκληροτράχηλοι και τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο, ανεξαρτήτως κατάταξης", δήλωσε η αντιπρόεδρος αλπικών αγωνισμάτων, Σπυριδούλα Στάμου.

Το μενού περιελάμβανε συνολικά τέσσερις αγώνες γιγαντιαίου σλάλομ, μοιρασμένους στα δύο χιονοδρομικά κέντρα.

Στο γιγαντιαίο σλάλομ της βόρειας περιφέρειας η Αλεξάνδρα Τζιόβα του ΕΟΣ Θεσσαλονίκης πήρε τη νίκη, αφήνοντας δεύτερη την Σάρρα Γκιουσμή του ΟΧ Έδεσσας και τρίτη την επίσης Εδεσσαία Μαρία Σαμαρινού.

Στα αγόρια ο ΕΟΣ Θεσσαλονίκης διπλασίασε τις πρωτιές, με τον Δημήτρη Μπάκα να αναδεικνύεται νικητής. Ο Αργύρης Τούφας του ΕΟΣ Νάουσας ακολούθησε, ενώ τρίτος ήταν ο Μιχάλης Βλάχος του ΣΧΟ Καστοριάς.

Ο δεύτερος αγώνας ήθελε την Ιωάννα Νεφέλη Μαστορόγιαννη του ΧΟΣ Γρεβενών να φεύγει με το χρυσό μετάλλιο, ακολουθούμενη από τις Γκιουσμή και Σαμαρινού.

Στα αγόρια ο Μιχάλης Βλάχος κατάφερε να πάρει τη νίκη μετά την τρίτη θέση που κατέλαβε την πρώτη ημέρα, αφήνοντας πίσω του τον Γιάννη Ήλκο και τον Θανάση Κατσάνη, αθλητές του ΕΟΣ Νάουσας.

Στον αγώνα της Νότιας περιφέρειας, ο οποίος διεξήχθη στο χιονοδρομικό κέντρο Καρπενησίου, υπό ιδιαίτερα δυσμενείς για αθλητές και οργανωτές συνθήκες η Παρασκευή Δραγώτη του ΕΟΣ Πατρών πήρε τη νίκη στο γιγαντιαίο σλάλομ. Η Αγγελική Δημοπούλου του ΕΟΣ Καρπενησίου και η Μαρία Παχύ ακολούθησαν.

Στα αγόρια ο Νίκος Κουτοπάνος του ΕΟΣ Καρπενησίου πήρε τη δύσκολη νίκη μπροστά από τον Κωνσταντίνο Στρουμπούλη του ΕΟΣ Βόλου και τον Αναστάσιο Μιμήδη του ΕΟΣ Αχαρνών.

Στο δεύτερο γιγαντιαίο η Δήμητρα Καραπιπέρη του ΕΟΣ Λάρισας άφησε πίσω της την Αγγελική Δημοπούλου του ΕΟΣ Καρπενησίου και την Μαρία Παχύ.

Στα αγόρια την πρώτη θέση με τον ίδιο ακριβώς χρόνο μοιράστηκαν ο Δημοσθένης Δρακόπουλος του ΕΟΣ Πατρών και ο Νίκος Κοντοπάνος. Τρίτος ήταν ο Θεοτόκης Κατσάνης.


















TAGS ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ