ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σοκ στην Παραγουάη: Νεκρή σύζυγος γνωστού ποδοσφαιριστή σε ανταλλαγή πυρών σε συναυλία

Σοκ στην Παραγουάη: Νεκρή σύζυγος γνωστού ποδοσφαιριστή σε ανταλλαγή πυρών σε συναυλία
PRINT SCREEN YOU TUBE

Απίστευτες σκηνές στην Παραγουάη με ανταλλαγή πυρών σε συναυλία με αποτέλεσμα δύο νεκρούς και δύο τραυματίες ενώ νεκρή βρέθηκε και η Κριστίνα Βίτα Αράντα, σύζυγος του γνωστού ποδοσφαιριστή Ιβάν Τόρες.

Σοκ και δέος προκαλεί η είδηση που έρχεται από την Παραγουάη και αναφέρει πως υπήρξες ανταλλαγή πυρών στη διάρκεια συναυλίας που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο δύο ανθρώπων και των τραυματισμό ακόμη τεσσάρων.

Μεταξύ των νεκρών είναι η Κριστίνα Βίτα Αράντα, σύζυγος του γνωστού ποδοσφαιριστή από την Παραγουάη Ιβάν Τόρες η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά τελικά κατέληξε από το τραύμα που έφερε στο κεφάλι.

Σύμφωνα με τις αναφορές, ο Τόρες που ήταν και αυτός στη συναυλία, βοήθησε για τη μεταφορά της συζύγου του στο νοσοκομείο.

Το μοντέλο και influencer βρέθηκε ανάμεσα σε διασταυρούμενα πυρά στον χώρο των VIP στο Αμφιθέατρο Χοσέ Ασουνσιόν Φλόρες στην πρωτεύουσα της Παραγουάης, Ασουνσιόν με το αιματηρό περιστατικό να ερευνάται όπως είναι φυσικό από την αστυνομία και τους εισαγγελείς.

Πλην της Αράντα νεκρός έπεσε και ένας άνδρας, ο Μάρκος Ιγνάσιο Μόρα, και πληροφορίες κάνουν λόγο ότι στόχος των πυρών ήταν ένας έμπορος ναρκωτικών, που είναι γνωστός με το όνομα Έντερσον Σαλίνας Μπενίτεζ. Από τα πυρά τραυματίστηκαν τέσσερις άνθρωποι, ηλικίας 23 έως 40 ετών και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Όσο για τον άνδρα της Αράντα, τον Ιβάν Τόρες, πρόκειται για ένα ποδοσφαιριστή που ξεκίνησε την καριέρα του στην Πορτένο, εν συνεχεία πήγε στην Ολίμπια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ