BEACH SOCCER

Πρωταθλήτρια η Intependiente bsc

Πρωταθλήτρια η Intependiente bsc
Intependiente bsc

Ένας τελικός γεμάτος Θέαμα και γκολ στην παραλία της Ραφήνας όπου Intependiente και Athens Beach Soccer clubs ενθουσίασε τους φίλους του αθλήματος που παρακολούθησαν τον τελικό του Hellenic Beach Soccer League του οποίου διοργάνωσαν με επιτυχία η πανελλήνια Ένωση Beach Soccer, ο Οργανισμός Λιμένος Ραφήνας και ο Α.Ο. τριγλίας.

Η ομάδα Intependiente bsc αναδείχθηκε νικήτρια και ταυτόχρονα Πρωταθλήτρια κερδίζοντας κυριολεκτικά στα σημεία την αντίπαλο της Athens Bsc με 7-4 Οι παίκτες της Εθνικής που αγωνίσθηκαν στα δύο συγκροτήματα έδειξαν ότι βρίσκονται σε άριστη κατάσταση δίνοντας μία ξεχωριστή εικόνα στον τελικό.

Τα γκολ για την Πρωταθλήτρια σημείωσαν οι Μπερτσιάς Νεκτάριος 3, Μπερτσιάς Νίκος 2 και τριανταφυλλίδης Θεόφιλος 2 Ενώ για την ηττημένη και δεύτερη για τη φετινή χρονιά Athens bsc πέτυχαν οι Γιάννης Γκούμας 2, Βατικιώτης Βαγγέλης 1 και κομιώτης Στάυρος 1.

Τις συναντήσεις του μεγάλου και μικρού τελικού παρακολούθησε και ο ομοσπονδιακός προπονητής Νίκος Γιαλεσάκης.Οι νεαροί άσσοι του Α.Ο. τριγλίας Ραφήνας πρόσφεραν το δικό τους θέαμα στους παρευρισκόμενους πριν από τους τελικούς και διασκέδασαν παίζοντας beach soccer και μαθαίνοντας τα μυστικά του αθλήματος.

TAGS BEACH SOCCER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ