BEACH SOCCER

Πολλά γκολ και σπουδαία ματς στη Χαλκιδική

Πολλά γκολ και σπουδαία ματς στη Χαλκιδική

Με εξαιρετική επιτυχία ξεκίνησε και συνεχίζεται το 3ο τουρνουά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Γερμανός Beach Soccer 2011, που διεξάγεται στη Χαλκιδική. Πολλά γκολ και πλούσιο θέαμα για τις ομάδες που θέλουν να πάρουν το τρίτο εισιτήριο για την τελική φάση στην Καλαμάτα.

Το "μαγικό" ταξίδι του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Γερμανός Beach Soccer 2011, συνεχίζεται με το 3 τουρνουά στα Μουδανιά της Χαλκιδικής.

Οι ομάδες της Βορείου Ελλάδας θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν τον τίτλο της πρωταθλήτριας και στην συνέχεια να ταξιδέψουν στην Καλαμάτα για να αντιμετωπίσουν τους καλύτερους από κάθε φάση.

Η γιορτή του ποδοσφαίρου στην άμμο ξεκίνησε στην παραλία των Νέων Μουδανιών, στο beach bar Prive, την Πέμπτη 30 Ιουνίου και ολοκληρώνεται την Κυριακή 3 Ιουλίου με τον μεγάλο τελικό του τουρνουά και το φιλικό προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας, κόντρα στους All Star του τουρνουά.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις:

* Cuba - Prive Bar

* Ermis IFA – Joga Bonito

* Εκλεκτοί – Δίαυλος

* Dimitriadis Group - Joga Bonito

* Mare Village – Copa Cabana

Cuba-Prive Bar: 15-3

Στο μάτς που άνοιξε την αυλαία των ομίλων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Γερμανός Beach Soccer στο τουρνουά της Χαλκιδικής η ομάδα "Cuba" έδειξε απο νωρίς τα δόντια της και βρέθηκε να προηγείται με 7-1 στο ημίχρονο απέναντι στην γηπεδούχο ομάδα του Prive Bar. Στο δεύτερο ημίχρονο το Prive Bar δεν κατάφερε να αντισταθεί στην ανωτερότητα της αντιπάλου όπως μαρτυρά και το τελικό 15-3.

Cuba: Μαλάνης Θόδωρος, Αλεξόπουλος Βαγγέλης, Αραμπατζής Δημήτρης, Σερέτης Γιάννης, Αμανατίδης Γιώργος, Μπεκίαρης Παναγιώτης, Σερέτης Βασίλης, Παντελιάδης Γιώργος και Ρήγας Γιώργος (Σκόρερ: Παντελιάδης Γιώργος 8, Σερέτης Βασίλης 3, Μπεκιάρης Παναγιώτης 2, Αμανατίδης Γιώργος 1 και Αλεξόπουλος Βαγγέλης 1)

Prive Bar: Κεσοβίδης Βλαδίμηρος, Καϊταλιδης Μιχάλης, Μάρτιν Κουεϊν, Σπύρος Θωμάς, Μπιλμιλούσης Λάζαρος, Κεχαγιάς Βασίλης, Γερακούδης Βασίλης, Γερακούδης Χρήστος, Νόκας Χρήστος, Δημητριάδης Γιάννης, Καρλάς Γιώργος, Στογιανώφ Στογιάν . (Σκόρερ: Στογιανώφ Στόγιαν 2 και Σπύρος Θωμάς)

Πολλά γκολ και σπουδαία ματς στη Χαλκιδική

Ermis IFA-Joga Bonito: 6-6

Αμφίρροπο και συναρπαστικό ήταν το δεύτερο παιχνίδι ανάμεσα στις ομάδες Ermis IFA και Joga Bonito. Στον πρώτο ημίχρονο καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να ξεφύγει στο σκορ που ολοκληρώθηκε ισόπαλο με 4-4. Το ίδιο συναρπαστικό ήταν και το δεύτερο μέρος με τις ομάδες να εναλλάσσονται στο προβάδισμα και εν τέλει να καταλήγουν στο τελικό 6-6, το οποίο και τους χάρισε τον έναν βαθμό της ισοπαλίας.

Ermis IFA : Χατζηαποστόλου Δημήτρης, Γεωργαντάς Γιώργος, Τούσα Ραφαήλ, Τζαμέλης Δήμος, Κιουρτσίδης Γιάννης, Ταουσάνης Γιώργος και Τσίμπας Γιάννης (Σκόρερ: Τούσα Ραφαήλ 3, Κιουρτσίδης Γιάννης2 και Τσίμπας Γιάννης)

Joga Bonito : Σουνάς Μιχάλης, Καρράς Δημήτρης, Χαρίσης Δημήτρης, Λιντζερινός Γιάννης, Άλντι Καπλάνης και Πανισκάκης Μανώλης (Σκόρερ: Χαρίσης Δημήτρης 2, Πανισκάκης Μανώλης 2, Λιντζερινός Γιάννης και αυτογκόλ)

Εκλεκτοί-Δίαυλος: 7-4

Οι "Εκλεκτοί" έδειξαν την εμπειρία τους απέναντι στην ομάδα του "Δίαυλου", καθώς οι παίκτες του σημάδευαν τα δοκάρια (4) και βρέθηκαν να προηγούνται με 4-0 στο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Δίαυλου πάτησαν γκάζι αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν την διαφορά στα γκολ 7-4 και να προσφέρουν πλούσιο θέαμα στους πολλούς θεατές που βρέθηκαν στις κερκίδες.

Εκλεκτοί : Αθανασιάδης Χαράλαμπος, Αθανασιάδης Αθανάσιος, Χρυσομάλης Γιώργος, Μπερμπερίδης Χρήστος , Μπάρεϊ Δημήτρης, Σαϊτιώτης Γιώργος, Ζαχαριάδης κοσμάς, Παρασίδης Χριστόφορος, Μωυσίδης Βαγγέλης, Αναστασιάδης Κώστας, Οικονόμου Κώστας και Γκεντιάν Γκέργκι (Σκόρερ: Χρυσομάλλης Γιωργος 2, Σαϊτιωτης Γιώργος 2, Μπερμπερίδης Χρήστος, Ζαχαριάδης Κοσμάς και Μπάρεϊ Δημήτρης)

Δίαυλος: Κοκκινόπουλος Παναγιώτης, Μαζμανίδης Δημήτρης, Ντόϊ Ντάνιελ, Αζαρίας Καφετζής, Ντόϊ Μαρίν, Ντόϊ Καστριότ και Μουσιάδης Νίκος (Σκόρερ: Κοκκινόπουλος Παναγιώτης, Μαζμανίδης Δημήτρης 2 και Ντόϊ Ντάνιελ).

Dimitriadis Group-Joga Bonito: 3-3

Δυνάτες μάχες σώμα με σώμα και αδιαπέραστες άμυνες ήταν το χαρακτηριστικό του αγώνα μεταξύ Dimiatriadis Group και Joga Bonito. Οι δύο ομάδες τελείωσαν ισόπαλες 1-1 το πρώτο ημίχρονο για να ολοκληρώσουν τον αγώνα και πάλι ισόπαλες 3-3 και να πάρουν τον πρώτο τους βαθμό στο τουρνουά.

Dimitriadis Group : Αρτάν Μέτα, Μάρκου Βασίλης, Μάρκου Αντρέας, Σοκόλ , Λαζάρου Μάρκος και Πέτρου Γιώργος (Σκόρερ: Μάρκου Αντρέας 2 και Λαζάρου Μάρκος)

Joga Bonito : Σουνάς Μιχάλης, Καρράς Δημήτρης, Χαρίσης Δημήτρης, Λιντζερινός Γιάννης, Άλντι Καπλάνης και Πανισκάκης Μανώλης (Σκόρερ: Χαρίσης Δημήτρης και,Πανισκάκης Μανώλης)

Mare Village-Copa Cabana: 2-4

Η ομάδα των νέων των Μουδανιών (Μare Village) «υποδέχτηκε» την ομάδα από την Λάρισα (Copa Cabana) σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 3-0, όμως οι «πιτσιρικάδες» έδειξαν για ποιό λόγο αναδείχθηκαν δεύτεροι στον 5ο όμιλο της ΕΠΣ Μακεδονίας, χτυπώντας το παιχνίδι μέχρι και το τελικό σφύριγμα (2-4).

Mare Village: Ξάκης Κωνσταντίνος, Ξαρηγιάννης Χρήστος, Γρηγοριάδης Νίκος, Χαρταβέλλης Νίκος, Αθανασιάδης Ευστάθιος, Αλμανίδης Γρηγόρης, Καραλής Ηρακλής, Ξάκης Νυμφων, Καρυλίδης Γιώργος, Ντάση Κωνσταντίνος, Παπανίδης Ηλίας και Αλντο Ατσολ (Σκόρερ: Καρυλίδης Γιώργος και Αλντο Ατσολ)

Copa Cabana: Μπατζιόλας Γιάννης, Αλμυρούλης Χάρης, Σακέλλης Μηνάς, Νεράτζης Γιώργος, Μιαούδης Βαγγέλης, Λουπατατζής Χρήστος, Μπατζιόλας Παναγιώτης και Παπαθανασίου Λευτέρης (Σκόρερ: Αλμυρούλης Χάρης, Σακέλλης Μηνάς 2 και Μπατζιόλας Παναγιώτης)

Διαιτητές των σημερινών αγώνων ήταν οι: Χειμαριώτης Ηλίας, Άννινος Πολύδωρος και Κολοκυθάς Χρήστος.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου:

11:30 Mare village-Εκλεκτοί

12:00 Δίαυλος -Copa Cabana

12:30 Ermis IFA-Cuba

13:00 Mare village-Δίαυλος

13:30 Ermis IFA -Prive Bar

14:00 Cuda Hura-Εκλεκτοί

14:30 Prive bar-Joga Bonito

15:00 Cuda Hura -Δίαυλος

15:30 Εκλεκτοί-Copa Cabana

16:00 Cuda Hura-Mare Village

16:30 Dimitriadis group-Ermis IFA

17:00 Cuba-Joga Bonito

17:30 Dimitriadis Group-Ermis IFA

18:00 Cuda Hura-Copa Cabana

18:30 Dimitriadis Group -Cuba

Ανεβαίνει η θερμοκρασία... παρέα με τις "Beach Ladies"

Για άλλη μια φορά τον υδράργυρο θα ανεβάσουν οι όμορφες παρουσίες που συνοδεύουν το Beach Soccer Festival, τα κορίτσια του «Γερμανού» και της Bwin που θα περιμένουν τους διαγωνιζόμενους και τους λουόμενους, να δοκιμάσουν την τύχη τους στα παιχνίδια και να κερδίσουν πλούσια δώρα, καθώς και τις καυτές cheerleaders της Πανελλήνιας Ένωσης Σωματείων Ποδοσφαίρου Άμμου "Beach Ladies".

Να σημειωθεί ότι το καθιερωμένο Beach Soccer Party θα διεξαχθεί το Σαββάτο 2 Ιουλίου στο Beach Bar Prive, όπου όλοι οι συμμετέχοντες και οι λουόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν μαζί με τους παίκτες της Εθνικής, τους διοργανωτές και τις "Beach Ladies".

TAGS BEACH SOCCER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ