ΙΠΠΑΣΙΑ

Πανελληνιονίκης η Μυράτ

Πανελληνιονίκης η Μυράτ
INTIME SPORTS

Τέσσερις αμαζόνες αναδείχθηκαν Πανελληνιονίκες ιππικής δεξιοτεχνίας στους 63ους Πανελλήνιους Αγώνες, που διεξήχθησαν στο κλειστό ιπποδρόμιο του Ολυμπιακού Κέντρου Ιππασίας στο Μαρκόπουλο.

Στην Κατηγορία Ενηλίκων η ανατροπή έγινε στο τελευταίο αγώνισμα freestyle, καθώς η Ελένη Μυράτ με τον Indy του ΕΙΟ κατάφερε με τη σημερινή της εμφάνιση να συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ποσοστό, 62,580% και να αναδειχθεί και πάλι Πανελληνιονίκης μετά το 2007.

Δεύτερη Πανελληνιονίκης με πολύ μικρή διαφορά ήταν η Κατερίνα Λω με τον Sir Eon του ΙΟΒ με ποσοστό 62,553% και τρίτη η Χριστίνα Σαχίνογλου με τον Rafaello του ΙΟΑ με ποσοστό 62,217%.

Στην Κατηγορία Νέων Ιππέων έγινε μάχη μεταξύ δύο αμαζόνων, της Κέλλης Σκλαβούνου με τη Dynastie του ΙΟΒ και της Αλεξάνδρας Αλεξοπούλου με τον Marco Polo του ΙΟΔ, με την πρώτη να έχει καλύτερο ποσοστό μετά και τις τρεις ημέρες, 65,380% και να αναδεικνύεται πανηγυρικά Πανελληνιονίκης. Δεύτερη ήταν η Αλεξοπούλου με ποσοστό 64,783%.

Στην Κατηγορία Εφήβων το φαβορί, η Αμαρυλλίς Γουλανδρή με τον Red Diamond του ΙΟΒ ήταν πρώτη Πανελληνιονίκης με συνολικό ποσοστό, 64,597% από τα τρία αγωνίσματα των τριών ημερών. Στην 2 θέση ήταν η Ηλέκτρα Σταυρογιάννη με τη Wendy με ποσοστό 62,087% και στην 3 θέση η Δάγνη Σαχίνογλου με τον Mercedes με ποσοστό 60,417%.

Στην Κατηγορία Παίδων πολύ καλές εμφανίσεις που συνοδεύτηκαν από πολύ καλά ποσοστά στα δύο αγωνίσματα έκανε η Φανή Σταφυλοπάτη με τον Cassian του ΕΙΟ και με συνολικό ποσοστό, 71,635% αναδείχθηκε Πανελληνιονίκης. Δεύτερη ήταν η Πρωταθλήτρια Παίδων 2010, Φωτεινή Γεωργίτσου με την Kolliante του ΙΟΒ με συνολικό ποσοστό 67,410% και στην 3 θέση η Αλεξάνδρα Ταχιάτη με τον Wandango του ΕΙΟ με ποσοστό 62,860%.

TAGS ΙΠΠΑΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ