VIRAL

Ο Παναγιώτης Φασούλας αποχαιρέτησε την Ντίνα Κώνστα με τη σκηνή που του πέταξε το κινητό

Ο Παναγιώτης Φασούλας αποχαιρέτησε την Ντίνα Κώνστα με τη σκηνή που του πέταξε το κινητό
PRINTSCREEN FASOULAS.PANAGIOTIS/INSTAGRAM

Ο Παναγιώτης Φασούλας αποχαιρέτησε την Ντίνα Κώνστα με τη σκηνή που του πέταξε το κινητό από τη σειρά "Δύο Ξένοι", ούσα κρατούμενη μετά από επεισοδιακή συμπεριφορά της σε μπασκετικό ντέρμπι στο ΟΑΚΑ μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού.

Το πρωί της Κυριακής (3/7) έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 83 ετών, η ηθοποιός Ντίνα Κώνστα, που αγαπήθηκε από το ευρύ κοινό από την ερμηνεία της ως Ντένη Μαρκορά στη σειρά "Δύο Ξένοι". Ρόλο στον οποίο έδωσε ξεχωριστή οντότητα, από τη στιγμή που η "Ντενή Μαρκορά" που υποδυόταν, ήταν μία γυναίκα με φλογερό ταμπεραμέντο και απίστευτα ετοιμόλογη, με πιπεράτες ατάκες στα χείλη της ανά πάσα στιγμή, η οποία μπήκε στις καρδιές όλων των φιλάθλων λόγω του πάθους της για τον αθλητισμό.

Συγκεκριμένα για τον Παναθηναϊκό, με μία από τις πιο χαρακτηριστικές σκηνές της ως "Ντένη Μαρκορά" να καταγράφεται σε αστυνομικό τμήμα, ούσα κρατούμενη, μετά από επεισοδιακή συμπεριφορά της σε μπασκετικό ντέρμπι στο ΟΑΚΑ μεταξύ των πρασίνων και του αιωνίου αντιπάλου τους, Ολυμπιακού. Οι Αλβέρτης, Μποντιρόγκα, Φασούλας μπήκαν στο μίξερ της Ντίνας Κώνστα μέσω της Ντένης Μαρκορά και οι σπαρταριστές ατάκες της ως κρατούμενη δεν πρόκειται να ξεχαστούν.

Ο Παναγιώτης Φασούλας θέλησε να πει το δικό του ξεχωριστό "αντίο" μέσω Instagram, με την συγκεκριμένη σκηνή, όπου... πρωταγωνιστεί και ο ίδιος: "Η Ντίνα Κωνστα μας χαρισε εξαιρετικές στιγμές με το ταλέντο της και το χιούμορ της. Ειναι βεβαιο οτι θα την βλεπουμε ξανα και ξανά όπως ολους τους μεγάλους ηθοποιούς που έχουν φύγει. Θερμά συλλυπητήρια στους δικούς της".

TAGS VIRAL MEDIA ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ