ΕΛΛΑΔΑ

Πέθανε η Ντίνα Κώνστα, η Ντένη Μαρκορά των "Δύο Ξένων" που είχε συλληφθεί ως φανατική οπαδός του Παναθηναϊκού

Η Ντίνα Κώνστα
Η Ντίνα Κώνστα EUROKINISSI

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 83 ετών, η ηθοποιός Ντίνα Κώνστα, που αγαπήθηκε από το ευρύ κοινό από την ερμηνεία της ως Ντένη Μαρκορά στη σειρά "Δύο Ξένοι". Θυμηθείτε τη σκηνή από τη σύλληψή της στο γήπεδο για πρόκληση επεισοδίων.

Βαρύ πένθος στον καλλιτεχνικό χώρο, καθώς όπως έκανε γνωστό ο Σπύρος Μπιμπίλας, πέθανε το πρωί της Κυριακής (03/07) η Ντίνα Κώνστα σε ηλικία 83 ετών.

"Μόλις πληροφορήθηκα από τον πατέρα Συμεων το θλιβερό νέο που θα μας γεμίσει όλους πόνο! Η πολυαγαπημένη μας, η σπουδαία ηθοποιός, η αγωνίστρια δημοκράτισσα, η πολυτάλαντη συνάδελφος και ταυτόχρονα χαμηλών τόνων κι αθόρυβη φίλη μας έφυγε από κοντά μας σήμερα στις 7 το πρωί… Ντινακι μας, που μας χάρισες τόσες σπουδαίες ερμηνείες στο Θέατρο κι ανεπανάληπτες δημιουργίες κάθε είδους στην τηλεόραση θα μας λείψεις πολύ!!!! ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ", έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook o Σπύρος Μπιμπίλας.

Η Ντίνα Κώνστα αγαπήθηκε από το κοινό για τις ερμηνείες της θέατρο και τηλεόραση και ιδιαίτερα για τον ρόλο της Ντένης Μαρκορά στη σειρά "Δύο ξένοι", που προβλήθηκε από το Mega Channel στα τέλη της δεκαετίας του '90.

Ρόλο στον οποίο έδωσε ξεχωριστή οντότητα η Ντίνα Κώνστα, από τη στιγμή που η "Ντενή Μαρκορά" που υποδυόταν, ήταν μία γυναίκα με φλογερό ταμπεραμέντο και απίστευτα ετοιμόλογη, με πιπεράτες ατάκες στα χείλη της ανά πάσα στιγμή, η οποία μπήκε στις καρδιές όλων των φιλάθλων λόγω του πάθους της για τον αθλητισμό.

Συγκεκριμένα για τον Παναθηναϊκό, με μία από τις πιο χαρακτηριστικές σκηνές της ως "Ντένη Μαρκορά" να καταγράφεται σε αστυνομικό τμήμα, ούσα κρατούμενη, μετά από επεισοδιακή συμπεριφορά της σε μπασκετικό ντέρμπι στο ΟΑΚΑ μεταξύ των πρασίνων και του αιωνίου αντιπάλου τους, Ολυμπιακού.

Οι Αλβέρτης, Μποντιρόγκα, Φασούλας μπήκαν στο μίξερ της Ντίνας Κώνστα μέσω της Ντένης Μαρκορά και οι σπαρταριστές ατάκες της ως κρατούμενη δεν πρόκειται να ξεχαστούν.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ