ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νοκ-άουτ Τουνουσίδης και Παπαδόπουλος

Νοκ-άουτ Τουνουσίδης και Παπαδόπουλος
Πάλη-κίνα

Tην ήττα με 3-1 από τον Κινέζο Ντέλι γνώρισε ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος στα προκριματικά των 120 κιλών

Ο Ελληνας αθλητής ηττήθηκε με 3-1 στα σημεία από τον Κινέζο Λιού Ντέλι, ενώ στη συνέχεια αποκλείστηκε και από τα ρεπεσάζ, καθώς ο Κινέζος ηττήθηκε στη φάση των "16".
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Γιάλμαρ Σιόμπεργκ (Σουηδία)-Μάρεκ Μικούλσκι (Πολωνία) 3-1

Αντον Μπότεφ (Αζερμπαϊτζάν)-Νταβίντ Σαλντάντζε (Ουζμπεκιστάν) 3-1

Ντάνιελ Μπάιερς (ΗΠΑ)-Ολεκσάντρ Τσερνέτσκι (Ουκρανία) 3-1

Λιού Ντέλι (Κίνα)-Παναγιώτης Παπαδόπουλος (Ελλάδα) 3-1

Ήττα και για τον Τουσουνίδη

Την ήττα γνώρισε και ο έτερος εκπρόσωπος της ελληνορωμαϊκής πάλης την 6η ημέρα των Αγώνων, Θεόδωρος Τουνουσίδης, ο οποίος αγωνίστηκε στη φάση των "16" της κατηγορίας των 96 κιλών.

Ο Ελληνας πρωταθλητής ηττήθηκε με 2-0 στα σημεία από τον Γεωργιανό, Ραμάζ Νοζάντζε και αποκλείστηκε πρόωρα από τα ημιτελικά, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να κάνει την υπέρβαση στο Πεκίνο.

Ο πρόεδρος της τεχνικής επιτροπής της ΕΟΦ Πάλης, Γιώργος Λέων, αναφερόμενος στην ελληνική παρουσία στο τουρνουά της ελληνορωμαϊκής δήλωσε:

"Και οι δύο παλαιστές κατέθεσαν την ψυχή τους μέσα στο ταπί και είναι πραγματικά κρίμα που δεν μπόρεσαν να κάνουν την υπέρβαση. Ειδικά ο Τουνουσίδης, έδειξε απέναντι σε έναν καταξιωμένο παλαιστή, με πολλές και σημαντικές διακρίσεις, όπως είναι ο Γεωργιανός ότι η διαφορά δυναμικότητας είναι πολύ μικρή.

Έπαιξε άριστα, όμως δεν είχε την τύχη με το μέρος του. Όσον αφορά στον Παπαδόπουλο, εκτός από τον Κινέζο, είχε ν` αντιμετωπίσει και τη διαιτησία, που στάθηκε στο πλευρό του αθλητή της διοργανώτριας χώρας.

Όπως και να έχουν τα πράγματα, τα παιδιά έδωσαν το 100%, που ωστόσο δεν ήταν αρκετό για να τους βοηθήσει να προχωρήσουν πιο πολύ στην κατηγορία τους".




















ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ