ΝΙΚΟΣ ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

Νίκος Τσουμάνης: Η συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΕΠΟ για τον θάνατό του

Ο Νίκος Τσουμάνης με τη φανέλα του Άρη
Ο Νίκος Τσουμάνης με τη φανέλα του Άρη EUROKINISSI SPORTS

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία με τη σειρά της εξέφρασε τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Νίκου Τσουμάνη, που το πρωί της Τρίτης (5/10) βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του, το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από μαρίνα στην Καλαμαριά.

Η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση για τον απρόσμενο θάνατο του Νίκου Τσουμάνη, που βρέθηκε νεκρός μέσα στο σταθμευμένο αυτοκίνητό του τις πρωινές ώρες της Τρίτης (5/10) και εξέφρασε τη λύπη της για τον χαμό του 31χρονου Έλληνα αμυντικού.

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη (6/10) τα ευρήματα που προέκυψαν από τη νεκροτομή είναι ίδια με την αυτοψία, δηλαδή ο θάνατος ήταν ασφυκτικός από την περίδεση του τραχήλου με τα πλαστικά δεματικά που χρησιμοποιήθηκαν ως βρόγχος.

Η αναλυτική ανακοίνωση της ΕΠΟ:

"Ο αναπληρωτής πρόεδρος Παναγιώτης Δημητρίου και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Νίκου Τσουμάνη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 31 ετών.

Ο Νίκος Τσουμάνης ως ποδοσφαιριστής είχε αγωνιστεί σε Μακεδονικό, Π.Ο. Τριγλίας, Απόλλωνα Πόντου, Αρη, Βέροια, Πανθρακικό, Κέρκυρα, Ξάνθη και ήταν διεθνής με την Εθνική Ομάδα των Ελπίδων. Η ΕΠΟ και σύσσωμος ο κόσμος του ποδοσφαίρου είναι συγκλονισμένοι από τον θάνατο ενός τόσο νέου ανθρώπου.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει".

TAGS ΝΙΚΟΣ ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ ΕΠΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ