ΝΙΚΟΣ ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

Νίκος Τσουμάνης: Η νεκροτομή επιβεβαιώνει τα αίτια θανάτου, δεν υπάρχουν ενδείξεις παρουσίας ή εμπλοκής άλλου ατόμου

Ο Νίκος Τσουμάνης του Άρη σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδας 2016-2017 στο "Κλεάνθης Βικελίδης" | Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2021
Ο Νίκος Τσουμάνης του Άρη σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδας 2016-2017 στο "Κλεάνθης Βικελίδης" | Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2021 INTIME SPORTS

Πρόκειται για τον 31χρονο ποδοσφαιριστή του Μακεδονικού, Νίκο Τσουμάνη, που βρέθηκε πρωινές ώρες της Τρίτης (5/10) νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από μαρίνα στην Καλαμαριά.

Επιβεβαιώνει το πόρισμα της νεκροψίας-νεκροτομής -που διενεργήθηκε στην Ιατροδικαστική του ΑΠΘ- τα αίτια θανάτου του 31χρονου ποδοσφαιριστή του Μακεδονικού, ΝίκουΤσουμάνη, ο οποίος βρέθηκε τις πρωινές ώρες της Τρίτης (5/10) νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του που ήταν σταθμευμένο έξω από μαρίνα στην Καλαμαριά, σύμφωνα με το NEWS 24/7.

Τα ευρήματα της νεκροτομής είναι ίδια με την αυτοψία, δηλαδή ο θάνατος ήταν ασφυκτικός από την περίδεση του τραχήλου με τα πλαστικά δεματικά που χρησιμοποιήθηκαν ως βρόγχος.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δεν υπάρχουν άλλες κακώσεις ούτε ενδείξεις παρουσίας ή εμπλοκής άλλου ατόμου. Την προανάκριση έχει αναλάβει το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, με μεγαλύτερη πιθανότητα την αυτοχειρία.

Από την έως τώρα έρευνα των Αρχών προκύπτει, πως ο 31χρονος το τελευταίο χρονικό διάστημα αντιμετώπιζε έντονα επαγγελματικά και οικονομικά προβλήματα.

TAGS ΝΙΚΟΣ ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ ΑΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ