ΝΙΚΟΣ ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

Νίκος Τσουμάνης: Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο αυτοχειρίας

Νίκος Τσουμάνης: Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο αυτοχειρίας

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχουν προκύψει μέχρι στιγμής ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας και έτσι την προανάκριση την έχει αναλάβει το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, με μεγαλύτερη πιθανότητα την αυτοχειρία.

Σοκ έχει προκαλέσει στον χώρο του αθλητισμού και όχι μόνο, η είδηση ότι 31χρονος ποδοσφαιριστής του Μακεδονικού, βρέθηκε πρωινές ώρες σήμερα, νεκρός, μέσα στο αυτοκίνητό του, που ήταν σταθμευμένο έξω από μαρίνα στην Καλαμαριά. Ο αθλητής βρέθηκε νεκρός με μία αυτοσχέδια θηλιά στον λαιμό από "tie wrap" που προκάλεσε τον ασφυκτικό θάνατό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS 24/7, δεν έχουν προκύψει μέχρι στιγμής ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας και έτσι την προανάκριση την έχει αναλάβει το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, με μεγαλύτερη πιθανότητα την αυτοχειρία.

Πρόκειται για μέθοδο που την έχουν δει ξανά οι Αρχές αφού στην ουσία δεν υπάρχει γυρισμός αν η θηλιά στο "Τyre Up" σφίξει. Βεβαίως περισσότερα θα αναμένουν οι Αρχές από το πόρισμα της νεκροψίας-νεκροτομής.

Από την έως τώρα έρευνα των Αρχών προκύπτει, πως ο 31χρονος το τελευταίο χρονικό διάστημα αντιμετώπιζε έντονα οικονομικά προβλήματα.

TAGS ΝΙΚΟΣ ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ ΑΡΗΣ ΞΑΝΘΗ ΚΕΡΚΥΡΑ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ