BEACH SOCCER

Νίκος Γιαλεσάκης:"Σταθήκαμε άτυχοι"

Νίκος Γιαλεσάκης:"Σταθήκαμε άτυχοι"
Εθνική ομάδα

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής ομάδας Beach Soccer μίλησε για την παρουσία της Ελλάδας στο Καστεγιόν και για τους επόμενους στόχους

Δυστυχώς, το εθνικό αντιπροσωπευτικό συγκρότημα δεν θα έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει την πρόκριση για τα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα γίνουν 16-22 Νοεμβρίου στο Ντουμπάι.
Στους προημιτελικούς πέρασαν οι Πορτογαλία, Ρουμανία, Ιταλία, Ελβετία, Ρωσία, Γαλλία, Αζερμπαϊτζάν και Ισπανία.

Πρέπει να σημειωθεί ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στάθηκε ιδιαίτερα άτυχο στους αγώνες της προκριματικής φάσης για δύο λόγους. Ο ένας είναι γιατί στον πρώτο αγώνα με την Τουρκία που ήταν και ο πιο καθοριστικός, ηττήθηκε με 7-5, αλλά είχε τέσσερα δοκάρια και πάρα πολλές χαμένες ευκαιρίες.

Ο δεύτερος, εξίσου καθοριστικός, ήταν το γεγονός ότι στο παιχνίδι με την Σλοβακία που δεν έγινε λόγω μη έλευσης της αντιπάλου ομάδας στους αγώνες, οι διοργανωτές δεν έδωσαν το σύνολο των προβλεπόμενων βαθμών της νίκης (δηλαδή τρεις) στην Εθνική, κάτι που συμβαίνει σε όλα τα αθλήματα του κόσμου, αλλά δύο βαθμούς που αντιστοιχεί σε νίκη στην παράταση (καθώς δεν υπάρχει ισοπαλία)!

Ο Νίκος Γιαλεσάκης μίλησε για την παρουσία της εθνικής στην Ισπανία:

" Στην Ισπανία παλέψαμε και στα δύο παιχνίδια που δώσαμε. Στον πρώτο αγώνα με την Τουρκία, που ήταν και ο πιο καθοριστικός σταθήκαμε άτυχοι. Στο δεύτερο παιχνίδι με την Γαλλία, που είναι μία πολύ ισχυρή ομάδα, πήγαμε αρκετά καλά και την κοντράραμε στα ίσα.

Τώρα η προσοχή μας στρέφεται στους αγώνες κατάταξης για την ευρωπαϊκή ελίτ, που θα γίνουν 8-12 Ιουλίου στην Ιταλία. Μέσα από τις εμφανίσεις μας στα παιχνίδια της Ισπανίας φάνηκε ότι υπάρχουν σημαντικά περιθώρια βελτίωσης και μέσα στον μήνα που μας απομένει μέχρι τους αγώνες στην Ιταλία, θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα".










TAGS BEACH SOCCER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ