ΙΠΠΑΣΙΑ

Νικητής ο Λινάρδος στο Grand Prix

Νικητής ο Λινάρδος στο Grand Prix

Ελληνική υπόθεση ήταν το σημαντικότερο αγώνισμα, Grand Prix, των διεθνών αγώνων υπερπήδησης εμποδίων, Athens CSI2*, που διεξήχθη στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο.

Στο Grand Prix ύψους 1.45μ, τρεις Έλληνες αθλητές σημείωσαν από 4 βαθμούς ποινής στον κανονικό γύρο και μπήκαν στον αγώνα διαβάθμισης.

Εκεί τη μοναδική άπταιστη διαδρομή έκανε ο Αυγερινός Λινάρδος με τον R Tyson, ο οποίος κέρδισε την 1η θέση. Στη 2η θέση με 4 βαθμούς ήταν ο Αλέξανδρος Φουρλής με την Capuccino και στην 3 θέση η Hannah Μυτιληναίου με τη Natacha με 8 βαθμούς ποινής.

Στο Grand Prix της κατηγορίας Εφήβων ύψους 1.35μ. οι δύο πρώτες μόνο αμαζόνες κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2011 στη Πορτογαλία. Η πρώτη Ζέτα Φούντα με τον Kricket du Hequet, που έκανε τη μοναδική άπταιστη διαδρομή και η δεύτερη Αναστασία Γουναρά με τον Siturin με 4 βαθμούς ποινής. Στην 3η θέση ήταν η Μόνικα Μαρτίνη με τον Cobbydor με 8 βαθμούς ποινής.

Στο πρώτο αγώνισμα των Νεολέκτων Ίππων ύψους 1.25 - 1.30μ, μετά από αγώνα διαβάθμισης μεταξύ 5 αθλητών, νικητής αναδείχθηκε ο Γρηγόρης Βόγλης με την Quetcha de Chenee με τη μοναδική άπταιστη διαδρομή. Δύο ιππείς ήταν στην 2η και 3η θέση, ο Πάρις Κουτσογιάννης με τον Zino με 4 βαθμούς και χρόνο 38,41 και ο Βούλγαρος Pavlin Mishovski με τον Zidante με επίσης 4 βαθμούς και χρόνο 40,49.

TAGS ΙΠΠΑΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ