ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

Νέα Φιλαδέλφεια: Γενετικό υλικό του Μιχάλη Κατσούρη σε δύο μαχαίρια

Νέα Φιλαδέλφεια: Γενετικό υλικό του Μιχάλη Κατσούρη σε δύο μαχαίρια
INTIME SPORTS

Τι αναφέρει το πόρισμα των εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ. στην πραγματογνωμοσύνη έκτασης 81 σελίδων που έχει υποβληθεί στον ανακριτή που έχει αναλάβει τον φάκελο όπως γράφει το NEWS24/7.

Γενετικό υλικό του Μιχάλη Κατσούρη, ο οποίος έχασε τη ζωή του στα αιματηρά επεισόδια έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ τον περασμένο Αύγουστο, εντοπίστηκε σε δύο μαχαίρια που βρίσκονται μεταξύ των πειστηρίων που κατασχέθηκαν από την αστυνομία.

Το παραπάνω προκύπτει από την έκθεση εργαστηριακής πραγματογνωμοσύνης της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ., έκτασης 81 σελίδων, την οποία είδε το NEWS24/7 και φέρεται να έχει υποβληθεί προ ημερών στον ανακριτή που χειρίζεται τον φάκελο.

Πηγή κοντά στην υπόθεση εξέφρασε συγκρατημένη αισιοδοξία για την πορεία της έρευνας. Αυτό, διότι στο μεν πρώτο μαχαίρι δεν φέρεται να ανιχνεύτηκε DNA κάποιου άλλου προσώπου πέραν του Κατσούρη, ενώ στο δεύτερο βρέθηκε μεν γενετικό υλικό, το οποίο προς το παρόν παραμένει ορφανό.

Όπως αναφέρεται στην πολυσέλιδη έκθεση των εγκληματολογικών εργαστηρίων της αστυνομίας, από τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου της ΑΕΚ και από το εσωτερικό των αυτοκινήτων που χρησιμοποιήσαν οι Κροάτες χούλιγκαν για να ταξιδέψουν στην Αθήνα στις 7 Αυγούστου, συλλέχθηκαν 271 πειστήρια – μεταξύ άλλων δείγματα από κηλίδες αίματος, ξύλινα στειλιάρια, ρούχα, μάσκες, πέτρες, ακόμη και προστατευτικά μασελάκια δοντιών και επικαλαμίδες.

Τα πειστήρια συλλέχθηκαν σε διαφορετικές αυτοψίες που πραγματοποιήθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια έως και μία εβδομάδα μετά τα αιματηρά επεισόδια.

Στο έγγραφο σημειώνεται ότι μεταξύ των πειστηρίων περιλαμβάνονται δύο αναδιπλούμενα μαχαίρια – τύπου σουγιά. Γενετικό υλικό του Κατσούρη ανιχνεύτηκε στο πρώτο μαχαίρι, ένα ξύλινο καδρόνι και μια φωτοβολίδα.

Στο δεύτερο μαχαίρι, όπως προαναφέρθηκε, εντοπίστηκαν «γενετικά στοιχεία άνω του ενός ατόμου (μίγματα)», όπως σημειώνεται, "στα οποία εμπεριέχονται τα γενετικά στοιχεία του Κατσούρη Μιχαήλ". Τέλος, ίχνη αίματος του θύματος ανιχνεύτηκαν σε οκτώ διαφορετικά σημεία στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου.

TAGS ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ