ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

Άγρια επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια ύστερα από "ντου" που έκαναν οπαδοί της Ντίναμο Ζάγκρεμπ

Άγρια επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια ύστερα από "ντου" που έκαναν οπαδοί της Ντίναμο Ζάγκρεμπ
INTIME

Πάνω από 150 οπαδοί της Ντίναμο Ζάγκρεμπ έκαναν ντου στη Νέα Φιλαδέλφεια, επιτέθηκαν σε οπαδούς της ΑΕΚ, με αποτέλεσμα να πραγματοποιηθούν άγρια επεισόδια, ενώ υπάρχουν φόβοι για τραυματίες. Πολλές προσαγωγές από την αστυνομία.

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν έξω από τη Νέα Φιλαδέλφεια. Πάνω από 100 οπαδοί της Ντίναμο Ζάγκρεμπ έκαναν ντου και επιτέθηκαν σε οπαδούς της ΑΕΚ μία μέρα πριν από τη μεταξύ τους αναμέτρηση στην OPAP Arena για τα προκριματικά του Champions League.

Ακολουθήσαν τρομακτικά σκηνικά στην πλατεία πλησίον της έδρας της Ένωσης με αποτέλεσμα να υπάρχουν φόβοι για τραυματίες, Μάλιστα, οι Κροάτες οπαδοί έκαναν και προσπάθειες για να μπουν στο γήπεδο, του οποίου οι πόρτες ήταν κλειστές.

Κόσμος τρομαγμένος κλείστηκε στα μαγαζιά γύρω από την OPAP Arena προκειμένου να προστατευτεί από τις άγριες συμπλοκές. Υπάρχουν φόβοι και για τραυματίες και μάλιστα ένας οπαδός φέρεται να είναι σε αρκετά σοβαρή κατάσταση.

Νωρίτερα, στα social media κυκλοφόρησε VIDEO σύμφωνα με το οποίο φίλος της ΑΕΚ καταγγέλλει ότι αυτοκινητοπομπή από την Κροατία κατευθύνεται προς την Αθήνα. Σε αυτή την περίπτωση, απορίας άξιον είναι πώς η ΕΛ.ΑΣ "πιάστηκε στον ύπνο", καθώς οι Κροάτες διέσχισαν το εθνικό οδικό δίκτυο κι έφτασαν ανενόχλητοι στην πρωτεύουσα.

Θυμίζουμε πως δεν επετράπη από την UEFA στους Κροάτες οπαδούς να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση λόγω της υψηλής επικινδυνότητας. Στο σημείο βρέθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, το ΕΚΑΒ, αλλά και η πυροσβεστική.

Υπήρχαν μάλιστα και μάχες σώμα με σώμα στα γύρω στενά από το γήπεδο της ΑΕΚ.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ γνωστοποίησε πως τόσο ο ατσάλινος αετός, όσο και το γήπεδο δεν έχουν υποστεί κάποια ζημιά, ενώ για πιθανούς τραυματίες και συλλήψεις θα υπάρξει σχετική ενημέρωση από την αστυνομία. Πάντως, οι πληροφορίες κάνουν για αρκετές προσαγωγές.

TAGS ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ CHAMPIONS LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ