ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μητσοτάκης: "Ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει γήπεδο, η Διπλή Ανάπλαση θα προχωρήσει"

Μητσοτάκης: "Ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει γήπεδο, η Διπλή Ανάπλαση θα προχωρήσει"
Γ.Τ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / INTIME NEWS

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε στις δηλώσεις του μεταξύ άλλων ότι η Διπλή Ανάπλαση στον Βοτανικό θα προχωρήσει κανονικά και δεν αλλάζει τίποτα η αλλαγή στη δημοτική αρχή της Αθήνας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο νέο γηπέδου του Παναθηναϊκού καθώς ένα από τα έργα που είχε δρομολογήσει ο απερχόμενος δήμαρχος, Κώστας Μπακογιάννης, ήταν η Διπλή Ανάπλαση.

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι το συγκεκριμένο έργο χρηματοδοτήθηκε από την Ελληνική Κυβέρνηση και θα προχωρήσει κανονικά με τη νέα δημοτική αρχή, υπό τον Χάρη Δούκα, ο οποίος κέρδισε τις εκλογές την Κυριακή 15 Οκτωβρίου, παίρνοντας το χρίσμα και παράλληλα την σκυτάλη από τον Κώστα Μπακογιάννη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε μεταξύ άλλων για τον Δήμο Αθηναίων, τη Διπλή Ανάπλαση και τα υπόλοιπα έργα: "Ήταν πολύ στενάχωρο και σε προσωπικό επίπεδο, ο κ. Μπακογιάννης ήταν ένας καλός δήμαρχος, ο νέος δήμαρχος θα έχει πάντα την πόρτα του γραφείου μου πάντα ανοιχτή, του εύχομαι καλή επιτυχία. Υπάρχουν κάποια πράγματα που είναι της κεντρικής διοίκησης.

Κάμερες θα μπουν στην Αθήνα, το μετρό στα Εξάρχεια θα γίνει. Το μεγάλο έργο του Βοτανικού χρηματοδοτήθηκε από την ελληνική κυβέρνηση. Θα προχωρήσει. Ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει γήπεδο. Η Διπλή Ανάπλαση θα προχωρήσει. Είναι έργα που έχουμε δεσμεύσει μεγάλους πόρους για να τα προχωρήσουμε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ