ΙΠΠΑΣΙΑ

Μεγάλες ελληνικές επιτυχίες στο Baltica Tour

Μεγάλες ελληνικές επιτυχίες στο Baltica Tour

Με μεγάλες Ελληνικές επιτυχίες ολοκληρώθηκ εστην Πολωνία ο διεθνής αγώνας υπερπήδησης εμποδίων "Baltica Tour". Η Ιόλη Μυτιληναίου, κέρδισε το χρυσό μετάλλιο σε αγώνισμα ύψους 1.40μ. μαζί με τον Companion.

Με μεγάλες ελληνικές επιτυχίες ολοκληρώθηκε στην Πολωνία ο διεθνής αγώνας υπερπήδησης εμποδίων "Baltica Tour". Η Ιόλη Μυτιληναίου, Πρωταθλήτρια Εφήβων 2012 & 2013, κέρδισε το χρυσό μετάλλιο το Σάββατο, 21 Μαΐου, σε αγώνισμα ύψους 1.40μ. μαζί με τον Companion. Η Ελληνίδα αμαζόνα σημείωσε τον καλύτερο χρόνο στο μπαράζ 35,89 και πήρε την 1η θέση ανάμεσα σε 42 ιππείς και αμαζόνες.

Χθες (22/5), στο σημαντικότερο αγώνισμα Grand Prix του διεθνή αγώνα CSI2* ύψους 1.45μ. η Hannah Μυτιληναίου μαζί με τον Broadway κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο με διπλή άπταιστη και χρόνο 38,22 σε σύνολο 36 αθλητών, ενώ στο ίδιο αγώνισμα η Ιόλη με τον Mon Ame ακολούθησε στην 5η θέση με 4 βαθμούς στο μπαράζ.

Μία ακόμη Ελληνίδα αμαζόνα που συμμετείχε στους αγώνες, η Μιλένα Παππά έκανε πολύ καλές εμφανίσεις. Κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο μαζί με την Cathleen σε αγώνισμα ύψους 1.30μ. με διπλή άπταιστη και χρόνο 28,22, ενώ σε κατηγορίες ύψους 1.30μ. ήταν στην 4η και 5η θέση αντίστοιχα με τον Unato και τον Crème.

TAGS ΙΠΠΑΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ