ΙΠΠΑΣΙΑ

Με μεγάλη επιτυχία το σεμινάριο με τον Leif Tornblad

Με μεγάλη επιτυχία το σεμινάριο με τον Leif Tornblad

Με τους συμμετέχοντες να μένουν ικανοποιημένοι πραγματοποιήθηκε Μ. Τρίτη και Μ. Τετάρτη, το σεμινάριο ιππασίας με τον Δανό κόουτς και Ολυμπιακό κριτή Ιππικής Δεξιοτεχνίας 5*, Leif Tornblad.

Με τους συμμετέχοντες να μένουν απόλυτα ικανοποιημένοι πραγματοποιήθηκε την Μ. Τρίτη και την Μ. Τετάρτη, το σεμινάριο ιππασίας με τον Δανό προπονητή και Ολυμπιακό κριτή Ιππικής Δεξιοτεχνίας 5*, Leif Tornblad.

Εννέα αθλητές της ιππικής δεξιοτεχνίας ίππευσαν και τις δύο ημέρες το τεστ της επιλογής τους, ενώ ο Δανός μαζί με τους Έλληνες κριτές τους έκρινε.

Οι αθλητές ήταν η Φοίβη Αλγιαννάκη με τον Cassian, η Δέσποινα Σιδηρά με τον Nonchaloir, η Κυβέλη Τζωρτζάκη με την Highnessy Newland, η Νίνα Ισαβέλλα Ραβίνι με την Djonas Figaro, η Ελένη Ρέτσου με την Grace, η Καρολίνα Άρνολντ με τον Salvanos Song, η Βάλια Κούπενου με τον Ihor και η Κατερίνα Λω με τον Sir Eon.

Στη συνέχεια ακολουθούσε εκπαίδευση πάνω σε τι θα μπορούσε να διορθώσει ο αθλητής και το άλογό του από τον Δανό κριτή και προπονητή.

Με μεγάλη επιτυχία το σεμινάριο με τον Leif Tornblad

Εκτός από το πρακτικό μέρος, υπήρξε και θεωρητικό σεμινάριο με την προβολή βίντεο, που έχει ετοιμάσει η Δανέζικη Ομοσπονδία Ιππασίας για το άθλημα και την προβολή του ακόμη και σε πανεπιστήμια της χώρας.

Η ΕΟΙ δέχτηκε τα συγχαρητήρια των συμμετεχόντων για την πρωτοβουλία και την οργάνωση.

TAGS ΙΠΠΑΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ