BEACH SOCCER

Με Γαλλία, Τουρκία και Σλοβακία για το Μουντιάλ

Με Γαλλία, Τουρκία και Σλοβακία για το Μουντιάλ
Beach Soccer

Δύσκολη κλήρωση για την εθνική ομάδα Beach Soccer για τα προκριματικά του Μουντιάλ, καθώς θα παίξει με τις Γαλλία, Τουρκία και Σλοβακία

Δύσκολη κλήρωση είχε η εθνική ομάδα Beach Soccer για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου (FIFA BEACH SOCCER WORLD CUP 2009) που θα πραγματοποιηθεί το Νοέμβριο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Επικεφαλής του 5ου γκρουπ τέθηκε η παγκόσμια πρωταθλήτρια (2005) Γαλλία, ενώ το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει και τις Τουρκία και Σλοβακία.

Η πολύ καλή προετοιμασία που έχει πραγματοποιήσει η Εθνική ομάδα όλο τον χειμώνα, ίσως της δώσει το δικαίωμα να πανηγυρίσει την πρόκριση στην αρχή στους 16 και στη συνέχεια σε μία προνομιούχο θέση που θα την οδηγήσει στα μεγάλα σαλόνια του παγκόσμιου Beach Soccer.

Η προετοιμασία των παικτών μας συνεχίζεται εντατικά (δύο φορές την εβδομάδα), προκειμένου να επιδιώξει το καλύτερο δυνατό στα προκριματικά του Καστεγίον της Ισπανία (Βαλένθια) περιοχή όπου θα γίνουν οι προκριματικοί αγώνες για την Ευρωπαϊκή Ήπειρο.

Στις 31 Μαϊου θα πραγματοποιηθεί το τελευταίο τεστ για τη χώρα μας με αντίπαλο τη Ρουμανία, μία από τις 28 χώρες που θ’ αγωνισθούν στο Καστεγιόν.

Στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου προκρίνονται 5 ομάδες από την Ευρώπη.

Οι παίκτες της Εθνικής μας ομάδας που προπονούνται υπό τις οδηγίες του Ομοσπονδιακού Προπονητή Νίκου Γιαλεσάκη είναι:

Κώστας Καβαλάρης, Πάρις Κωνσταντακόπουλος, Θεόφιλος Τριανταφυλλίδης, Παναγιώτης Περτσάς, Δημήτρης Νικολάου, Σταύρος και Χρήστος Κομιώτης, Παναγιώτης Ατματσίδης, Νίκος μπερτσιάς, Γιάννης Χαραλαμπίδης, Βασίλης Μαυρογιάννης, Πάρις Πανταζόπουλος, Βαγγέλης Αποστολόπουλος, Νίκος Καραβίδας, Χρήστος Μαυροειδόγγονας και Δημήτρης Καραμπέτσος.

Ο Δημήτρης Σαραβάκος θα είναι και πάλι επικεφαλής της Εθνικής μας ομάδας Beach Soccer στους αγώνες επίδειξης που θα δώσει σε όλη την Ελλάδα.

Το παρόν θα δώσει και πάλι ο μεγάλος άσσος του ελληνικού ποδοσφαίρου σε επτά περιοχές της Ελλάδας όπου θα διεξαχθεί η φετινή διοργάνωση.

Να σημειωθεί ότι ο φυσικός ηγέτης της Εθνικής μας ομάδας θα ηγηθεί της ελληνικής αποστολής και στις μεγάλες διοργανώσεις του εξωτερικού αποστολής.



















TAGS BEACH SOCCER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ