ΙΠΠΑΣΙΑ

Λω, Ραβίνι και Ρούπα είναι Πανελληνιονίκες 2014

Λω, Ραβίνι και Ρούπα είναι Πανελληνιονίκες 2014

Η Κατερίνα Λω, η Νίνα Ραβίνι και η Νεφέλη Ρούπα είναι οι νέες Πανελληνιονίκες Ενηλίκων, Εφήβων και Παίδων, αντίστοιχα.

Η Κατερίνα Λω, η Νίνα Ραβίνι και η Νεφέλη Ρούπα είναι οι νέες Πανελληνιονίκες Ενηλίκων, Εφήβων και Παίδων, αντίστοιχα, που αναδείχθηκαν σήμερα το μεσημέρι, τρίτη ημέρα των Πανελληνίων Αγώνων στο κλειστό ιπποδρόμιο του Ολυμπιακού Κέντρου Ιππασίας στο Μαρκόπουλο.

Στην κατηγορία Ενηλίκων η Κατερίνα Λω με την σημερινή της νίκη στο τρίτο και τελευταίο αγώνισμα freestyle με μουσική παρέμεινε στην 1η θέση και πήρε τον τίτλο ιππεύοντας τον Largos 22 με συνολικό ποσοστό 64,88.

Δεύτερη ήταν η Χριστίνα Σαχίνογλου με τον Rafaello με ποσοστό 63,65 και στην 3η θέση η Βάλια Κούπενου με τον Ihor με ποσοστό 62,31.

Στην κατηγορία παίδων η ανατροπή έγινε στο τελευταίο αγώνισμα Α5 με την Νεφέλη Ρούπα και την Irida να περνούν μπροστά και να παίρνουν τον τίτλο με συνολικό ποσοστό 60,91.

Η Ελένη Ρέτσου με την Grace που προηγείτο μέχρι χθες πήρε τελικά την 3η θέση του Πανελληνιονίκη με ποσοστό 60,05 και στην 2η θέση ήταν η Φοίβη Αλγιαννάκη με τον Cassian με ποσοστό 60,36.

Πανελληνιονίκης στην κατηγορία Εφήβων ήταν η Νίνα Ραβίνι με τον Djonas Figaro με συνολικό ποσοστό από τρία αγωνίσματα 66,55.

Οι 67οι Πανελλήνιοι Αγώνες Ιππασίας συνεχίζονται από 11 έως και 14 Δεκεμβρίου με την υπερπήδηση εμποδίων.

TAGS ΙΠΠΑΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ