ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊος: Συγγνώμη του Μάουντ στον Λάμπαρντ για το σπάσιμο της καραντίνας

Chelsea's head coach Frank Lampard, right, embraces Mason Mount following their 2-0 win in the English FA Cup fifth round soccer match between Chelsea and Liverpool at Stamford Bridge stadium in London Wednesday, March 4, 2020. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Chelsea's head coach Frank Lampard, right, embraces Mason Mount following their 2-0 win in the English FA Cup fifth round soccer match between Chelsea and Liverpool at Stamford Bridge stadium in London Wednesday, March 4, 2020. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Ο Μέισον Μάουντ δεν πειθάρχησε στις οδηγίες των ανθρώπων της Τσέλσι να μεινει στο σπιτι, μετά από κρούσμα κορονοϊού στους Λονδρέζους, και απολογήθηκε στον Φρανκ Λάμπαρντ για την παραβατική συμπεριφορά του.

Έκανε μεγάλο ατόπημα, όμως το συνειδητοποίησε όταν αυτο βγήκε στο φως της δημοσιότητας και δεν άργησε να ζητήσει συγγνώμη. Ο λόγος για τον Μέισον Μάουντ, με τον 19χρονο μέσο της Τσέλσι να βλέπει το πρόσωπό του σε αρκετά αγγλικά πρωτοσέλιδα το πρωί της Δευτέρας αλλά όχι για ευχάριστο λόγο.

Αντίθετα, ένα εξ αυτών έφτασε στο σημείο να τον χαρακτηρίζει "Ηλίθιο" καθώς μαζί με τον συνομήλικό του και συμπαίκτη του στους μπλε, Ντέκλαν Ράις, δεν υπάκουσαν στον περιορισμό κατ'οίκον που είχε επιβάλλει η ομάδα λόγω του κορονοϊού, και πήγαν σε πάρκο της αγγλικής πρωτεύουσσας για να παίξουν ποδόσφαιρο.

Η αιτία που έπρεπε να είναι σε απομόνωση είχε να κάνεΙ με το γεγονός πως λίγες ημέρες νωρίτερα είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό ο Κάλουμ Χάντσον-Οντόι και μπήκε έτσι όλη η Τσέλσι σε καραντίνα, με τον Μάουντ να μη συμμορφώνεται όμως σε υποδείξεις και να μπαίνει στη μαύρη λίστα των αγγλικών ταμπλόιντ.

Πιθανότατα και του προπονητή του, με τον ίδιο να φροντίζει πάντως να δείχνει τη μεταμέλειά του τηλεφωνώντας στον Φρανκ Λάμπαρντ και ζητώντας του συγγνώμη για τη συμπεριφορά του, όπως αποκάλυψε σε σημερινό της δημοσίευμα η Daily Mail.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ