ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Θετικός στον ιό ο Χάντσον-Οντόι, μπήκε σε καραντίνα όλη η Τσέλσι

Chelsea's Callum Hudson-Odoi during the English Premier League soccer match between Chelsea and Arsenal at Stamford Bridge, in London England, Jan. 21, 2020. (AP Photo/Leila Coker)
Chelsea's Callum Hudson-Odoi during the English Premier League soccer match between Chelsea and Arsenal at Stamford Bridge, in London England, Jan. 21, 2020. (AP Photo/Leila Coker) AP PHOTO/LEILA COKER

Ο Κάλουμ Χάντσον-Οντόι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό μετά από τεστ στα οποία υποβλήθηκε και Τσέλσι ανακοίνωσε επίσημα το πρωί της Παρασκευής πως όλη η ομάδα των μπλε έχει μπει σε καραντίνα.

Μετά από τον προπονητή της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα, που διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό και το οποίο έγινε γνωστό τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, ένα ακόμα κρούσμα είχαμε στην Premier League, με την επίσημη Τσέλσι να γνωστοποιεί τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής πως όλη η ομάδα των μπλε έχει τεθεί σε περιορισμό αφότου ο Κάλουμ Χάντσον-Οντόι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Ο 19χρονος εξτρέμ της ομάδας του δυτικού Λονδίνου παρουσίασε κάποια συμπτώματα του ιού την Δευτέρα και έκτοτε έμεινε μακριά από τις προπονήσεις, με τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε να βγαίνουν αργά το βράδυ της Πέμπτης και να τον κάνουν επίσημα τον πρώτο ποδοσφαιριστή της Premier League που έχει εκτεθεί στον ιό.

"Το προσωπικό της Τσέλσι που ήρθε πρόσφατα σε επικοινωνία με τον παίκτη να τεθεί σε καραντίνα και θα συνεργαστεί με τις υγειονομικές υπηρεσίες. Αυτό σημαίνει πως θα τεθούν σε περιορισμό όλη η πρώτη ομάδα της Τσέλσι καθώς και το προπονητικό επιτελείο.

Όσοι δεν είχαν έρθει σε στενή επαφή με τον Κάλουμ θα επιστρέψουν στις δουλειές τους τις επόμενες ημέρες. Εν τω μεταξύ, το κτίριο της ομάδας, ένας από τα αρκετά κτίρια στο προπονητικό μας κέντρο, θα παραμείνει κλειστό.

Τα υπόλοιπα κτίρια, το Στάμφορντ Μπριτζ και άλλες εγκαταστάσεις, λειτουργούν κανονικά", αναφέρει χαρακτηριστικά η Τσέλσι τονίζοντας πως ο Χάντσον-Οντόι "τα πηγαίνει καλά και ανυπομονεί να επιστρέψει στο προπονητικό κέντρο το συντομότερο δυνατό".

Σημειώνεται πως η Τσέσι είναι προγραμματισμένο να αντιμετωπίσει το απόγευμα του Σαββάτου την Άστον Βίλα για την 30η αγωνιστική της Premier League, ωστόσο είναι πολύ πιθανό να υπάρχει αναβολή καθώς η διοργανώτρια αρχή κάλεσε σε έκτακτο συμβούλιο τις ομάδες την Παρασκευή αφότου έγινε γνωστό πως ο Μικέλ Αρτέτα βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κορονοϊός: Θετικός ο Μικέλ Αρτέτα
Κορονοϊός: Έκτακτο συμβούλιο της Premier League μετά το κρούσμα Αρτέτα
Κορονοϊός: Στην Premier League θα γίνουν κανονικά όλα τα παιχνίδια
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ