ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Αισιοδοξία για επανέναρξη του ΝΒΑ πριν από τον Ιούλιο

Κορονοϊός: Αισιοδοξία για επανέναρξη του ΝΒΑ πριν από τον Ιούλιο

Επιβεβαιώθηκαν οι αρχικές εκτιμήσεις για επιστροφή του ΝΒA στα μέσα του καλοκαιριού μετά την τηλεδιάσκεψη των ομάδων της λίγκας.

Πριν από λίγες ημέρες, ο Έιντριαν Βοϊναρόφσκι είχε μεταφέρει το ρεπορτάζ και τις εκτιμήσεις του για το ιδανικότερο σενάριο της επιστροφής του NBA στη δράση. Ο έγκριτος ρεπόρτερ έκανε λόγο για τζάμπολ στα τέλη Ιουνίου, εκτίμηση που επιβεβαιώθηκε μετά και τη νέα τηλεδιάσκεψη των ομάδων της λίγκας με τον κομισάριο, Άνταμ Σίλβερ.

Μάλιστα, οι ομάδες ενημερώθηκαν σχετικά με την εξάπλωση του κορονοϊού στις ΗΠΑ από τον εν αποστρατεία Στρατηγό, Βίβεκ Μέρθι, με τις προβλέψεις να είναι δυσοίωνες για το προσεχές διάστημα. Παρ' όλα αυτά, εκφράστηκε από κοινού η αισιοδοξία ότι το NBA μπορεί να αρχίσει και πάλι μέσα στο καλοκαίρι και μάλιστα πριν από τον Ιούλιο.

Ο ίδιος ρεπόρτερ παράλληλα, ανέφερε με ανάρτησή του ότι, δεδομένης της διακοπής και των οικονομικών της επιπτώσεων, το πιστωτικό όριο (credit line) του ΝΒΑ θα αυξηθεί μέχρι κι στα 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια (από τα 650 που ήταν μέχρι πρότινος). Τα 550.000 εκατομμύρια που θα προστεθούν θα βοηθήσουν τη λίγκα να ξεπεράσει τις οικονομικές επιπτώσεις της διακοπής.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ