ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ

Κορονοϊός: 2448 νέα κρούσματα στην Ελλάδα - 14 νέοι θάνατοι

Πολίτες στην οδό Ερμού, μία μέρα πριν από το λοκντάουν στην Ελλάδα
Πολίτες στην οδό Ερμού, μία μέρα πριν από το λοκντάουν στην Ελλάδα EUROKINISSI

Με αμείωτο ρυθμό αυξάνουν τα νέα κρούσματα κορονοϊού με τον ΕΟΔΥ να ανακοινώνει το απόγευμα της Παρασκευής 2448 νέες διαγνώσεις. Σημαντική πίεση στο ΕΣΥ από τους 196 διασωληνωμένους και τις νέες εισαγωγές σύμφωνα με το News247.gr.

Σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα εξακολουθεί να κινείται η επιδημία κορονοϊού στην Ελλάδα, με τις ελπίδες των υγειονομικών αρχών να έχουν εναποτεθεί στην αποτελεσματικότητα του lockdown που αρχίζει αύριο.

Συγκεκριμένα το απόγευμα της Παρασκευής 6/11 ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ανακοίνωσε ότι α νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου είναι 2448, εκ των οποίων 63 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 52254 (ημερήσια μεταβολή +4.9%), εκ των οποίων 54.4% άνδρες σύμφωνα με το News247.gr.

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 14, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 715 θάνατοι. Η διάμεση ηλικία των ασθενών που απεβίωσαν είναι 79 έτη.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 196 (77.0% άνδρες).

*Η διαφορά στο άθροισμα προκύπτει από διόρθωση της χθεσινής αναφοράς κατόπιν ορθής επανάληψης δήλωσης θανάτου από το ΓΝ. Κoζάνης.

Δείτε σε πραγματικό χρόνο την εξέλιξη των κρουσμάτων

ΑΕΚ: Έξι κρούσματα κορονοϊού, προς αναβολή το ματς με τον Άρη

TAGS ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ LOCKDOWN ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ