BEACH SOCCER

Κοντά στην πρόκριση στο Πανευρωπαϊκό

Κοντά στην πρόκριση στο Πανευρωπαϊκό
Εθνική ομάδα

Μία ανάσα από την πρόκριση στα τελικά της Πορτογαλίας η Εθνική ομάδα Beach Soccer

Μετά την ολοκλήρωση και του δεύτερου προκριματικού ομίλου που διεξήχθη στην πόλη Μπεζιέ της Γαλλίας, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα παρέμεινε δεύτερη καλύτερη ομάδα της προκριματικής φάσης και περιμένει τώρα τους αγώνες του ομίλου του Λονδίνου που θα διεξαχθούν από 10 έως 12 Αυγούστου για να πιστοποιήσει το εισιτήριο.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα του προκριματικού ομίλου της Γαλλίας έχουν ως εξής: Ολλανδία -Λευκορωσία 2–4, Λευκορωσία-Τσεχία 7–6, Τσεχία-Ολλανδία 8-10.

Λευκορωσία 6 βαθμούς (11-8 γκολ) , Ολλανδία 3 βαθμούς (12-12 γκολ) και Τσεχία 0 βαθμούς (14-17 γκολ).

Δεύτερη στον εν λόγω όμιλο είναι η Ολλανδία με goal average +0. Επομένως η Ελλάδα παραμένει καλύτερη δεύτερη των ομίλων με +7..

Εν τω μεταξύ, τεράστιο το ενδιαφέρον για την 6η φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ΓΕΡΜΑΝΟΣ Beach Soccer που θα διεξαχθεί από 6-9 Αυγούστου στο Ηράκλειο Κρήτης.

Νίκος Μαχλάς και Πέτρος Μαρινάκης ανάμεσα στους ποδοσφαιρικούς αστέρες που θα λάβουν μέρος στη διοργάνωση

"Ανοίγει πανιά" το τουρνουά του Ηρακλείου

Στο μεταξύ το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ Beach Soccer, ανοίγει πανιά για την πανέμορφη Κρήτη και συγκεκριμένα το Ηράκλειο, όπου από 6 έως 9 Αυγούστου στο Thalassa Club στην εκπληκτική παραλία Αμμουδάρας θα διεξαχθεί η 6η και προτελευταία φάση της διοργάνωσης.

Υπενθυμίζουμε ότι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ Beach Soccer, θα ολοκληρωθεί στη Μύκονο με τους αγώνες της 7ης αλλά και της τελικής φάσης, στην οποία θα συμμετάσχουν οι πρωταθλητές όλων των προκριματικών διοργανώσεων.

Και στο τουρνουά του Ηρακλείου, όπως ήταν αναμενόμενο το ενδιαφέρον είναι τεράστιο, όπως μεγάλη είναι και η συμμετοχή των ομάδων.

Εκτός των άλλων θα πάρει μέρος και η άλλοτε πρωταθλήτρια Ελλάδας "Οράνιε" με την οποία αγωνίζονται μεγάλες δόξες του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως ο Νίκος Μαχλάς, ο Πέτρος Μαρινάκης κ.ά.


















TAGS BEACH SOCCER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ