NFL

Καρλαύτης: "Ήθελα να βγάλω φωτογραφία με τον Τζιμπρίλ Σισέ και με τον Δημήτρη Διαμαντίδη"

Καρλαύτης: "Ήθελα να βγάλω φωτογραφία με τον Τζιμπρίλ Σισέ και με τον Δημήτρη Διαμαντίδη"
PRINT SCREEN GLOMEX/ΕΡΤ

Ο πρωταθλητής του NFL με τους Kansas City Chiefs, Γιώργος Καρλαύτης, φιλοξενήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ και μίλησε μεταξύ άλλων για την αγάπη που τρέφει για τον Παναθηναϊκό.

Ο Γιώργος Καρλαυτής κατέκτησε το πρωτάθλημα στο NFL με τους Kansas City Chiefs και το γεγονός αυτό εκτόξευσε στα ύψη τη δημοτικότητά του στο ελληνικό φίλαθλο κοινό, με τον Έλληνα αμυντικό να γίνεται μάλιστα γνωστός εκτός των άλλων και για την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό.

Στα τέλη του περασμένου μήνα βρέθηκε με τον Πρωθυπουργό της χώρας, Κυριάκο Μητσοτάκη, και επισκέφτηκε και την ιστορική έδρα του "τριφυλλιού" ενώ το απόγευμα της Παρασκευής (24/03) φιλοξενήθηκε στην τηλεοπτική συχνότητα της ΕΡΤ, με τον Καρλαύτη να αναφέρεται στο πώς έφτασε στο σημείο να μπει στον κόσμο του συγκεκριμένου αθλήματος και να καταξιωθεί.

"Η πρώτη χρονιά ήταν πολύ δύσκολη, αλλά τη δεύτερη χρονιά που τα κατάλαβα όλα, είδα ότι μου ταίριαζε. Μόλις έμαθα το άθλημα, το λάτρεψα", τόνισε χαρακτηριστικά για την εκκίνησή του στο χώρο του NFL, ενώ για την αγάπη που έχει για τον Παναθηναϊκό, μίλησε μεταξύ άλλων:

"Πάντα ήθελα να γίνω σπουδαίος πρωταθλητής. Ήθελα να βγάλω φωτογραφία με τον Τζιμπρίλ Σισέ, με τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Δεν θα ήθελα ποτέ να στερήσω από ένα μικρό παιδί αυτή τη φωτογραφία".

Αναφερόμενος στην επίσκεψή του στο γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του και έκανε λόγο για μεγάλη τιμή και στιγμή για εκείνον, ενώ ερωτηθείς για το αγαπημένο του φαγητό, παραδέχτηκε ότι του αρέσουν τα μπέργκερς αλλά ξεκαθάρισε ότι "Όταν έρχομαι στην Ελλάδα το πρώτο πράγμα που ζητάω είναι σουβλάκι".

TAGS NFL ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ