NFL

Ο Γιώργος Καρλαύτης επισκέφτηκε τη Λεωφόρο

Ο Γιώργος Καρλαύτης επισκέφτηκε τη Λεωφόρο

Ο Γιώργος Καρλαύτης ο οποίος πρόσφατα κατέκτησε το Super Bowl έχει επιστρέψει για λίγες μέρες στην Ελλάδα και επισκέφτηκε και το γήπεδο του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο.

Στην Ελλάδα βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ο Γιώργος Καρλαύτης ο οποίος πριν λίγες μέρες κατέκτησε το Super Bowl και πήρε τον πρώτο τίτλο της επαγγελματικής πορείας του στο NFL με τους Chiefs.

Την Τρίτη (28/2) μάλιστα βρέθηκε με τον Πρωθυπουργό της χώρας, Κυριάκο Μητσοτάκη, και την την Τετάρτη (1/3) επισκέφτηκε τη Λεωφόρο.

Ο νεαρός αμυντικός δεν έχει κρύψει πως είναι φίλαθλος του τριφυλλιού. Άλλωστε μετά την κατάκτηση του τίτλου στην Αμερική είχε δεχτεί τα πράσινα συγχαρητήρια και είχε ευχαριστήσει τους πράσινους χρησιμοποιώντας ένα σύνθημα της πράσινης εξέδρας.

Ο Καρλαύτης το μεσημέρι της Τετάρτης βρέθηκε στη Λεωφόρο, πάτησε στον αγωνιστικό χώρο και μοιράστηκε μια φωτογραφία από την επίσκεψη του στο λογαριασμό του στο twitter.

Η φωτογραφία του Καρλαύτη από τη Λεωφόρο
Η φωτογραφία του Καρλαύτη από τη Λεωφόρο PRINT SCREEN

Ο Έλληνας αμυντικός πήρε μια φανέλα της ποδοσφαιρικής ομάδας με το νούμερο που έχει στους Chiefs, το 56, και έβγαλε φωτογραφία και μπροστά από τη θύρα 13 ενώ έκανε και post στο Instagram, όπου έγραψε: "Αιώνια πιστός".

TAGS NFL ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ