BEACH SOCCER

Η Νέα Ελβετία πρωταθλήτρια της 1ης λίγκας

Η Νέα Ελβετία πρωταθλήτρια της 1ης λίγκας
Πρωτάθλημα 1ης λίγκας

Η Νέα Ελβετία επικράτησε με 7-6 του Νέου Ικονίου και κατέκτησε το πρωτάθλημα της 1ης λίγκας Beach Soccer

H Νέα Ελβετία νίκησε στον τελικό, που είχε συγκλονιστική εξέλιξη, τον Α.Ο. Νέο Ικόνιο με 7-6. Το νικητήριο τέρμα σημειώθηκε στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού.
Τα γκολ του τελικού για το Ικόνιο σημείωσαν οι: Κοντολέων, Ζάχος 2, Παπασταθόπουλος, Χονδρουδάκης 2, ενώ για τη Ν. Ελβετία οι: Τριανταφυλλίδης 2, Κομιώτης 2, Πλίγκος 2 και Ράπτης

Στον μικρό τελικό η Α.Ε. Ιλίου επικράτησε του Πήγασου Κυψέλης με 11-7.

Στους δύο ημιτελικούς που είχαν συναρπαστική εξέλιξη ο Α.Ο. Νέο Ικόνιο νίκησε τον Πήγασο Κυψέλης με 8-5, ενώ η Νέα Ελβετία επικράτησε της Α.Ε. Ιλίου με 4-3.

Για την ομάδα Α.Ο Νέο Ικόνιο σκόραραν οι: Κοντολέων 4, Παπασταθόπουλος 2, Χονδρουδάκης 4,
Για τον Πήγασο Κυψέλης τα τέρματα σημείωσαν: Κυριακούλης 2, Μπαρλογιάννης 1, Ζώτης 2.

Στον δεύτερο ημιτελικό τα γκολ πέτυχαν:

Α.Ε. Ιλίου: Δημοθόδωρος 2, Μούσας.
Νέα Ελβετία: Τριανταφυλλίδης, Πλίγκος, Ράπτης 2.

Χαρακτηριστικό της 1ης λίγκας ήταν η συμμετοχή πολλών νεαρών παικτών, που δήλωσαν ενθουσιασμένοι τόσο από την διοργάνωση και την επαφή τους με το συναρπαστικό άθλημα του Beach Soccer, όσο και από τις καταπληκτικές αθλητικές εγκαταστάσεις του ANIMA CLUB. Με δεδομένες και τις αντίξοες καιρικές συνθήκες των ημερών η διοργάνωση της 1ης λίγκας κρίνεται απόλυτα πετυχημένη από κάθε πλευρά.

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Beach Soccer, κ. Κώστας Μότσης σε δήλωσή του σημείωσε:

" Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι τόσο από τη μεγάλη συμμετοχή των ομάδων όσο και την υψηλή ποιότητα beach soccer, που παίχθηκε στην 1η λίγκα. Σε συνεργασία με την ΕΠΟ συνεχίζουμε την προσπάθεια για την περαιτέρω ανάδειξη και διάδοση του beach soccer.

Τη νέα χρονιά η λίγκα θα πραγματοποιηθεί σε δύο τουρνουά με διαφορετικές ημερομηνίες διεξαγωγής τους. Με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω την ιδιοκτησία του ANIMA CLUB για την άψογη φιλοξενία στις πανέμορφες αθλητικές εγκαταστάσεις του, οι οποίες θ αποτελέσουν και το προπονητήριο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος".




















TAGS BEACH SOCCER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ