ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η "hot" ακοντίστρια-μοντέλο (photos)!

H 24χρονη Παραγουανή ακοντίστρια και μοντέλο, Λ.Φράνκο, "κλέβει την παράσταση" στους Αγώνες (photos)!

Πρώτο και καλύτερο η Αμερικανίδα πρωταθλήτρια στην κολύμβηση, Αμάντα Μπίαρντ, η οποία πόζαρε γυμνή για το ανδρικό περιοδικό "Playboy" το 2007 ενώ στο Πεκίνο φωτογραφήθηκε με τα... απολύτως απαραίτητα με σκοπό να προωθήσει μία διαφημιστική εκστρατεία ενάντια σε όσους κυνηγούν τα ζώα για να φτιάχνουν γούνες.
Επιπλέον, τρεις Βρετανοί αθλητές, ο τριπλουνίστας Φίλιπς Άϊντοου, η ποδηλάτρια Ρεμπέκα Ρομπέρο και ο κολυμβητής Γκρέγκορ Τέιτ φωτογραφήθηκαν γυμνοί σε αθλητικές πόζες για την διαφήμιση ισοτονικού ποτού.

Την ίδια ώρα, οι παίκτριες στο μπιτς βόλεϊ παραδέχτηκαν πως το γεγονός ότι φορούν μπικίνι για τους αγώνες έχει αυξήσει κατακόρυφα την δημοτικότητά τους, με τους άνδρες συναδέλφούς τους να υποστηρίζουν αστειευόμενοι πως σκέφτονται και αυτοί να βάλουν... ψεύτικα στήθη για να τραβήξουν την προσοχή του κόσμου.

Στην κατηγορία των αθλητριών που έχουν κάνει αισθησιακή φωτογράφηση είναι η 41χρονη κολυμβήτρια (και μητέρα) Ντάρα Τόρες, καθώς και η Αυστραλή ομόλογός της Στέφανι Ράις, ωστόσο υπάρχει κάποια αθλήτρια που ξεπερνάει σε... αισθησιασμό όλες τις προηγούμενες!

Ο λόγος για την 26χρονη Λέριν Φράνκο από την Παραγουάη, η οποία ετοιμάζεται να λάβει για δεύτερη φορά μέρος σε Ολυμπιακούς Αγώνες στο αγώνισμα του ακοντισμού, με την συγκεκριμένη αθλήτρια να "κλέβει την παράσταση" καθώς έχει ως δεύτερο επάγγελμα το μόντελινγκ...

"Το μόντελινγκ είναι ένας τρόπος για μένα να συνεχίσω τον αθλητισμό, οι ώρες μου επιτρέπουν να ασχολούμαι και με αυτό, ενώ μπορείς να βγάλεις καλά χρήματα μέσα από φωτογραφήσεις ως μοντέλο", τόνισε η Φράνκο στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters.

Η 24χρονη αθλήτρια του ακοντισμού με ύψος 1,75μ και διαστάσεις 94-60-90 ήταν μάλιστα υποψήφια για τον τίτλο της Μiss Υφήλιος το 2006, παίρνοντας τελικά τον παγκόσμιο τίτλο για τη Miss Μπικίνι εκείνης της χρονιάς.

Η Παραγουανή αθλητρια-μοντέλο μέσα από 8 φωτογραφίες:












































ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ