ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η ενδεκάδα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τον Παναθηναϊκό

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ SUPER FOODS Δημήτρης Γιαννακόπουλος κάνει δηλώσεις στα ΜΜΕ μετά την συνάντηση με τον Γενικό γραμματέα της FIBA Πάτρικ Μπάουμαν, σε ξενοδοχείο της Αθήνας την Πέμπτη 3 Μαΐου 2018.
(EUROKINISSI SPORTS/ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ)
Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ SUPER FOODS Δημήτρης Γιαννακόπουλος κάνει δηλώσεις στα ΜΜΕ μετά την συνάντηση με τον Γενικό γραμματέα της FIBA Πάτρικ Μπάουμαν, σε ξενοδοχείο της Αθήνας την Πέμπτη 3 Μαΐου 2018. (EUROKINISSI SPORTS/ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Διαβάστε τα ονόματα των μελών του ψηφοδελτίου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ενόψει των εκλογών του Ερασιτέχνη και το βιογραφικό τους.

Το απόγευμα της Παρασκευής (08/06, 18.30) είναι προγραμματισμένες να διεξαχθούν οι εκλογές του Παναθηναϊκού Α.Ο. Το μοναδικό ψηφοδέλτιο που θα κατέβει είναι εκείνο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος και θα αναλάβει τις τύχες των ερασιτεχνικών τμημάτων του συλλόγου.

Λίγες ώρες πριν τη διεξαγωγή της Γενική Συνέλευσης έγιναν γνωστά τα ονόματα των υπολοίπων έντεκα μελών του ψηφοδελτίου.

Διαβάστε τα ονόματα και ένα μικρό βιογραφικό για τον καθένα:

Γιώργος Μοιρέας: Για δεκαετίες έχει υπηρετήσει τον Παναθηναϊκό από διάφορες θέσεις. Από το 1992 αποτελεί μέλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αποτελώντας τον επιχειρησιακό διευθυντή της.

Παναγιώτης και Πέτρος Μπίτσος: Τεχνοκράτες και ιδιοκτήτες της Bitsos Development η οποία ειδικεύεται κυρίως στις κατασκευές κτηρίων επαγγελματικής χρήσης στο κέντρο της Αθήνας.

Θεόδωρος Συνοδινός: Παλαίμαχος αθλητής του Παναθηναϊκού και επί χρόνια παράγοντας του συλλόγου.

Σωτήρης Νίκας: Προέρχεται από τον χώρο των οπαδών και ήταν εκ των ιδρυτών του γνωστού συνδέσμου του Παναθηναϊκού «Cockneys», ενώ στο επάγγελμα είναι ασφαλιστής.

Στέφανος Αυγουλέας: Είναι ο άνθρωπος που είχε βοηθήσει σημαντικά τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και στην προσπάθεια που είχε κάνει την περσινή σεζόν προκειμένου να αναλάβει τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.

Αλέξανδρος Έλληνας: Γνωστός επιχειρηματίας, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με το ανδρικό βόλεϊ του «τριφυλλιού».

Βασίλης Παυλόπουλος: Είναι ο γιος του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη. Έχει σπουδάσει νομικά και έχει αποτελέσει μέλος του Ερασιτέχνη επί εποχής Κίτσιου.

Παναγιώτης Μπόμης: Εκ των στενών συνεργατών του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και CEO στα Media της DPG.

Τάκης Μαλακατές: Επί σειρά ετών παράγοντας του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού ο οποίος τα τελευταία χρόνια ήταν έφορος στο τμήμα βόλεϊ γυναικών.

Βασίλης Παρθενόπουλος: Υπεύθυνος μάρκετινγκ στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός επί σειρά ετών.

Υπενθυμίζουμε ότι για να υπάρξει από σήμερα εκλογή νέας διοίκησης στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό θα πρέπει να να υπάρξει απαρτία (δηλαδή πάνω από το 50%) των ταμειακώς εντάξει μελών του συλλόγου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ