BEACH SOCCER

Επτά-σφαιρη η Εθνική στη Μύκονο

Επτά-σφαιρη η Εθνική στη Μύκονο

Άκρως επιτυχημένη ήταν η παρουσία της Εθνικής Ελλάδος στο νέο ματς προετοιμασίας της ενόψει των Ευρωπαϊκών της υποχρεώσεων, αφού νίκησε με 7-1 τους επίλεκτους All Stars. Καβαλάρης και Τριανταφυλλίδης σημείωσαν από τρία γκολ.

Η Εθνική ομάδα του Beach Soccer ενόψει των Ευρωπαϊκών της υποχρεώσεων είχε την ευκαιρία να δώσει ένα δυνατό φιλικό αγώνα με ομάδα επίλεκτων του τουρνουά και να τεστάρει τις δυνάμεις της.

Αξίζει να σημειωθεί πως αντίπαλος των διεθνών μας μαζί με την ομάδα των All Stars ήταν ο Ιταλός "πορτιέρο" της Μόντενα, Ενρίκο Αλφόνσο δίνοντας έτσι μεγαλύτερη αίγλη στο παιχνίδι.

Υπό το βλέμμα του Αλφόνσο νίκησε η Εθνική

Ένα δυνατό φιλικό έδωσε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Νίκου Γιαλεσάκη κόντρα στην ομάδα των καλύτερων ποδοσφαιριστών του τουρνουά.

Μάλιστα το παρών με τους All Stars έδωσε και ο διεθνής με την ομάδα της Ιταλίας κάτω των 21 Ενρίκο Αλφόνσο, βασικός γκολκίπερ της Μόντενα που αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας, όντας δανεικός από την Ίντερ.

Οι παίκτες της γαλανόλευκης επικράτησαν με 7-1 προσφέροντας θέαμα και μαθαίνοντας ταυτόχρονα και κάποια από τα μυστικά της άμμου στους αντιπάλους.

Επτά-σφαιρη η Εθνική στη Μύκονο

Από τρία γκολ για λογαριασμό του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος σημείωσαν οι Καβαλάρης και Τριανταφυλλίδης ενώ σκόραρε και ο Μπερτσιάς. Για τους Αll Star Μυκόνου το μοναδικό γκολ πέτυχε ο Δήμας.

Επτά-σφαιρη η Εθνική στη Μύκονο

Τράβηξαν τα βλέμματα οι cheerleader του Beach Soccer

Από την καλοκαιρινή ποδοσφαιρική πανδαισία της Μυκόνου και το Beach Soccer Festival, δεν έλειψαν τα κορίτσια των καταστημάτων Γερμανός και οι cheerleader του Beach Soccer, που τράβηξαν τα βλέμματα των λουόμενων και σε αντάλλαγμα προσέφεραν πλούσια δώρα και αναμνηστικά.

TAGS BEACH SOCCER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ