ΙΠΠΑΣΙΑ

Εντυπωσίασε η Φούντα στο Χάγκεν

Εντυπωσίασε η Φούντα στο Χάγκεν
φουντα

Τη 13η θέση κατέλαβε η Ζέτα Φούντα στο Grand Prix εφήβων, που διεξήχθη στο Χάγκεν της Γερμανίας

Η Ελληνίδα αμαζόνα και ο Marlon πήραν μέρος στο Grand Prix ύψους 1.40-1.45μ. και στην πρώτη τους διεθνή συμμετοχή κατέλαβαν την πολύ καλή 13η θέση σε σύνολο 58 ιππέων και αμαζόνων από όλη την Ευρώπη, σημειώνοντας μόνο 4 βαθμούς ποινής στην πολύ ψηλή και τεχνική διαδρομή.
Η Φούντα είχε εξίσου πολύ καλή παρουσία με 4 βαθμούς ποινής στον 1ο γύρο του Ομαδικού Αγωνίσματος, στο οποίο συμμετείχε η ελληνική ομάδα αποτελούμενη και από τη Μόνικα Μαρτίνη με την Aylin, τον Γρηγόρη Μαρινάκη με τον Loulou du Quesnay και την Ευδοξία Σακελλαρίδη με τον Kermesse du Manoir. Ωστόσο, η ελληνική ομάδα δεν μπόρεσε να περάσει στο 2ο γύρο, αφού συγκέντρωσε 49 βαθμούς ποινής.

" Είμαι πολύ χαρούμενη και για τις δύο εμφανίσεις μου, στο Grand Prix και στο Ομαδικό. Η διαδρομή, ιδιαίτερα του Grand Prix, ήταν η πιο δύσκολη και πιο ψηλή που έχω ιππεύσει ποτέ. Ήταν μία πολύ καλή εμπειρία και προετοιμασία για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα", δήλωσε η νεαρή αμαζόνα.

Στο Grand Prix μεγάλη νικήτρια αναδείχθηκε η Ολλανδέζα Στέφανι Χάινς με τον Jet du Mesnil. Στο Ομαδικό Αγώνισμα νικήτρια ήταν η ομάδα της Γαλλίας.

Ο αγώνας του Χάγκεν ήταν μία πολύ καλή προετοιμασία για όλους τους έφηβους ιππείς, ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Εφήβων, που θα διεξαχθεί από 2 έως 5 Ιουλίου στην Ολλανδία.






TAGS ΙΠΠΑΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ