ΕΛΛΑΔΑ

Εκλογές στις 21 Μαΐου: Στον "αέρα" η ημερομηνία και η έδρα διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης EUROKINISSI

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ανακοίνωσε την ημερομηνία των εκλογών στις 21 Μαΐου και ως εκ τούτου θα πρέπει να μεταφερθεί η ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας που ήταν να πραγματοποιηθεί στις 20/5. Tην Κυριακή των εκλογών διεξάγεται και ο τελικός του Final Four της EuroLeague.

Στις 21 Μαΐου θα διεξαχθούν οι βουλευτικές εκλογές, όπως ανακοίνωσε στο σημερινό (21/5) υπουργικό συμβούλιο ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Ως εκ τούτου, ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20/5, θα μεταφερθεί σε άλλη ημερομηνία (το πιθανότερο είναι το Σάββατο 27/5), ενώ ακόμα δεν γνωρίζουμε το πού θα γίνει ο τελικός.

Βρισκόμαστε στο τέλος Μαρτίου και δεν είναι γνωστή η ημερομηνία, αλλά ούτε καν η... χώρα που θα διεκδικήσουν οι δύο φιναλίστ το δεύτερο τη τάξει τρόπαιο. Ο δήμαρχος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, έχει ανάψει "κόκκινο" για το Πανθεσσαλικό, έστω και αν το αναφέρει η προκήρυξη, ενώ δεν μπορεί να γίνει ούτε στην Αθήνα, ούτε στην Θεσσαλονίκη.

Θυμίζουμε πως η ΕΠΟ έχει απευθυνθεί σε χώρες του εξωτερικού και συγκεκριμένα σε Αγγλία, Γερμανία και Αυστραλία και μονάχα η τελευταία έχει απαντήσει θετικά, αλλά είναι το δυσκολότερο ταξίδι απ' όλα. Εν ολίγοις, με τις εκλογές στις 21/5 και χωρίς έδρα, όλα είναι στον "αέρα" και στην Ομοσπονδία καλούνται να κινητοποιηθούν άμεσα, προκειμένου να βρεθεί οριστική λύση.

Μην ξεχνάμε πως το τριήμερο 19-21 Μαΐου διεξάγεται και το Final Four της EuroLeague, με τον Ολυμπιακό να διεκδικεί με αξιώσεις την παρουσία του στο Κάουνας. Την ίδια ημέρα, λοιπόν, που διεξάγονται οι εκλογές στη χώρα μας, είναι προγραμματισμένος και ο τελικός.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΑΜΙΑ ΕΠΟ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ