ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Μπέος: "Δεν θα δώσουμε το Πανθεσσαλικό για τον τελικό Κυπέλλου"

Ο Αχιλλέας Μπέος κατά τη διάρκεια αγώνα του Βόλου απέναντι στον ΟΦΗ | 20 Νοεμβρίου 2021
Ο Αχιλλέας Μπέος κατά τη διάρκεια αγώνα του Βόλου απέναντι στον ΟΦΗ | 20 Νοεμβρίου 2021 INTIME SPORTS

Ο Δήμαρχος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, ανέφερε πως δεν προτίθεται να δώσει το Πανθεσσαλικό για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, τονίζοντας ότι δεν είναι διατεθειμένος να κάνει την πόλη του πεδίο μάχης.

Ο Δήμαρχος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, ξεκαθάρισε πως δεν προτίθεται να δώσει το Πανθεσσαλικό για τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας Novibet τον Μάιο. Ο ίδιος τόνισε ότι δεν είναι διατεθειμένος να κάνει την πόλη του πεδίο μάχης και αυτό είναι το συμφέρον για τον Βόλο.

Θυμίζουμε πως, βάσει προκήρυξης, σε περίπτωση που πάει μια ομάδα από τη Θεσσαλονίκη και μια από την Αθήνα στον τελικό, τότε πρέπει να γίνει στο γήπεδο του Βόλου, ενώ η ΕΠΟ τσεκάρει όλες τις επιλογές της για τέλεσή του στο εξωτερικό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό "ΣΠΟΡ FM Μαγνησίας":"Όχι, δεν θα δώσουμε το γήπεδο για τον τελικό. Ποιος είναι ο λόγος που δεν θα το δώσουμε; Στον τελικό λογικά θα είναι ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ. Εγώ δεν είμαι διατεθειμένος να κάνω την πόλη μου πεδίο μάχης. Να το ξεκαθαρίσω αυτό.

Γενικά είμαι υπέρ του να γινόταν ο τελικός στον Βόλο αλλά όχι υπό τις υπάρχουσες συνθήκες. Στο γήπεδο, με τις γνώσεις που έχω, μπορώ να εξασφαλίσω ότι δεν θα ανοίξει μύτη, την πόλη πώς να την προφυλάξω. Να δίνουν ραντεβού θανάτου και να γίνουν πεδία μαχών έξω από το Δημαρχείο και στην παραλία.

Σ' αυτή την περίπτωση θα έρθουν και από τις δύο πλευρές φίλαθλοι, οπότε καταλαβαίνετε τι θα γίνει. Εμείς παίρνουμε αποφάσεις για το συμφέρον της πόλης".

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΟΚ ΑΕΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ