ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έκανε το νεκρό, στη μνήμη του Μ.Τζάκσον!

Έκανε το νεκρό, στη μνήμη του Μ.Τζάκσον!
NFL-Αφιέρωση-Μάικλ Τζάκσον

Παίκτης αμερικανικού φούτμπολ σκόραρε και μετά παρίστανε το νεκρό, στη μνήμη του Μ.Τζάκσον (video)!

Τελευταίο τρανό παράδειγμα ένας αγώνας αμερικανικού φούτμπολ για το πρωτάθλημα Καναδά μεταξύ των Toronto Argonauts και των Hamilton Tiger-Cats (30-17 τελικό σκορ), με τον υποδοχέα των Argonauts, Άρλαντ Μπρους, να επιλέγει έναν ξεχωριστό τρόπο για να τιμήσει τον Τζάκσον: μετά από έναν πόντο που κέρδισε με touchdown, έβγαλε την προστατευτική στολή και το κράνος του και ξάπλωσε ανάσκελα στο έδαφος, αναπαριστώντας το θάνατο του δημοφιλούς Αμερικανού καλλιτέχνη.
"Η κίνηση αυτή ήταν για τον Μάικλ", εξομολογήθηκε ο Μπρους, με την ομοσπονδία όμως του αθλήματος να μην "βλέπει" από την ίδια σκοπιά την ενέργειά αυτή και να προαναγγέλει την αυστηρή τιμωρία του.

Από την πλευρά του, ο τεχνικός των Toronto Argonauts, Μπαρτ Άντρους, αποκάλυψε πως γνώριζε πριν την έναρξη του αγώνα ότι ο παίκτης του είχε επιλέξει κάποιο τρόπο ώστε να τιμήσει κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης τον Μάικλ Τζάκσον.

"Ο Μπρους μου είχε πει ότι αν σκόραρε με touchdown θα έκανε κάτι. Εγώ του απάντησα ότι δεν με ενδιέφερε αυτό που θα έκανε πέρα από την τελική γραμμή, όμως δεν σκέφτηκα ότι θα προσποιούταν τον νεκρό.

Θα έπρεπε να είχε συμπεριφερθεί με τρόπο πιο ενδεδειγμένο, και ελπίζω τουλάχιστον ότι θα το πράξει την επόμενη φορά", δήλωσε χαρακτηριστικά ο προπονητής του.












ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ