ΣΤΗΛΕΣ

Εγκώμια Έκλεστοουν για τον Χίτλερ!

Εγκώμια Έκλεστοουν για τον Χίτλερ!
Έκλεστοουν

Ο Μπέρνι Έκλεστοουν, εγκωμίασε τους Χίτλερ, Σαντάμ Χουσεΐν αλλά και τα απολυταρχικά καθεστώτα!

"Από πολλές πλευρές, υποθέτω ότι είναι τρομερό να το λέω με αυτά που έχει κάνει, ο Χίτλερ ήταν σε θέση να διατάζει πολύ κόσμο και να κάνει τα πράγματα που ήθελε.

Στη δημοκρατία δεν τα έχουν πάει καλά σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Μεγάλης Βρετανίας", τόνισε ο 78χρονος παράγοντας, ο οποίος στη συνέχεια έπλεξε το εγκώμιο και του Σαντάμ Χουσείν.

"Οι πολιτικοί ασχολούνται παρά με τις εκλογές. Ήταν τρομερό το γεγονός ότι υποστηρίξαμε την ιδέα να ελευθερωθεί το Ιράκ από τον Σαντάμ Χουσείν. Ήταν ο μοναδικός που μπορούσε να ελέγξει τη χώρα.

Πήγαμε σε αυτό το μέρος χωρίς να έχουμε ιδέα της κουλτούρας του. Οι Αμερικανοί πιθανότατα σκέφτονται ότι η Βοσνία είναι ένα προάστιο του Μαϊάμι.

Υπάρχουν άνθρωποι που πεθαίνουν από πείνα στην Αφρική και εμείς καθόμαστε και δεν κάνουμε τίποτα, αλλά αντίθετα ανακατευόμαστε σε πράγματα που πρέπει να αφήσουμε".

Από τις αναφορές του Έκλεστοουν δεν θα μπορούσε να λείψει και ο Μαξ Μόσλεϊ, καθώς συνέκρινε τον πρόεδρο της FIA (παγκόσμια ομοσπονδία μηχανοκίνητου αθλητισμού) με την πρώην πρωθυπουργό της Βρετανίας, Μάργκαρετ Θάτσερ.

"Εγώ προτιμώ τους ισχυρούς ηγέτες. Η Μάργκαρετ Θάτσερ έπαιρνε αποφάσεις και τις υλοποιούσε. Ήταν η μοναδική που έκανε αυτή τη χώρα να προοδεύσει.

Όλοι αυτοί οι τύποι, ο Γκόρντον Μπράουν και ο Τόνι Μπλερ, προσπαθούν να ικανοποιήσουν τους πάντες κάθε στιγμή. Ο Μόσλει πάντως έχει κάνει μία σούπερ δουλειά. Είναι ένας εξαιρετικός ηγέτης. Δεν πιστεύω ότι αποτελεί πρόβλημα το παρελθόν του".















ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ