ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δύο μετάλλια στην ελληνορωμαϊκή

Δύο μετάλλια στην ελληνορωμαϊκή
τουνουσιδης

Τα δύο πρώτα της μετάλλια στην Πεσκάρα πανηγυρίζει η Ελλάδα από τους Πέντορετς και Αναστασιάδη

Ο Πέντορετς έχει εξασφαλίσει ένα μετάλλιο, καθώς προκρίθηκε στον τελικό της κατηγορίας των 66 κιλών. Αρχικά νίκησε τον Τούρκο Αμπντουλάχ Κοσκούν με 3-0, στα ημιτελικά επικράτησε του Κροάτη Ντάνιελ Γιάνετσιτς με το ίδιο σκορ και πλέον διεκδικεί το χρυσό μετάλλιο απέναντι στο Σέρβο Αλεκσάνταρ Μακσίμοβιτς.
Ο Αναστασιάδης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των 55 κιλών στην οποία μετείχαν μόλις έξι αθλητές. Στα προημιτελικά ο Έλληνας αθλητής πέρασε bye, ενώ στα ημιτελικά ηττήθηκε 5-0 από τον Αιγύπτιο Μοσταφά Μοχάμεντ. Ωστόσο, αν και δεν σημείωσε νίκη, ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Σπυριδάκης θα διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των 74 κιλών. Στα προημιτελικά νίκησε τον Μαυροβούνιο Γκόραν Μπουλάτοβιτς με 3-0, αλλά στα ημιτελικά ηττήθηκε με το ίδιο σκορ από το Γάλλο Κριστόφ Γκενό. Πλέον θα αναμετρηθεί στον τελικό των ρεπεσάζ με τον Ιταλό Σαβέριο Σκαραμούτσι.

Από εκεί και πέρα, ο Αλέξανδρος Ποικιλίδης αποκλείστηκε στους "16" της κατηγορίας των 84 κιλών, καθώς ηττήθηκε 3-1 από το Σέρβο Γκόραν Μπόγιανιτς. Ίδια τύχη είχε και ο Ευστάθιος Θεοδοσιάδης, ο οποίος ηττήθηκε στα προημιτελικά της κατηγορίας των 60 κιλών με 3-0 από τον Γάλλο Σεμπαστιάν Ινταλγκό, μένοντας εκτός ρεπεσάζ.




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ