ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΛΚΗ

Δολοφονία Άλκη: Αρνείται τα πάντα ο 25χρονος από την Αθήνα - Έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί

Μεταγωγή των συλληφθέντων για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη
Μεταγωγή των συλληφθέντων για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη INTIME

Προθεσμία για την Παρασκευή πήρε ο 25χρονος που παραδόθηκε για την εμπλοκή του στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη, σύμφωνα με το News247.gr.

Προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή πήρε ο 25χρονος από την Αθήνα ο οποίος, όπως αναφέρει το News247.gr, παραδόθηκε την Τρίτη (08/02) καθώς κατηγορείται για την υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου Άλκη.

Σύμφωνα με το Thestival,ο 25χρονος, στον οποίο ασκήθηκε ποινική δίωξη, αρνείται τη συμμετοχή του στην ανθρωποκτονία. Ο 25χρονος παραδόθηκε το μεσημέρι της Τρίτης αυτοβούλως στην 7η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, συνοδευόμενος από συνήγορο.

Η δικηγόρος του ανέφερε πως “θέλησε να παραδοθεί στις αρχές, βρέθηκε στη διάθεσή τους και ήρθε χθες. Παρουσιάστηκε, έγινε εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης και σήμερα ζήτησε προθεσμία. Το ότι παραδόθηκε πρέπει να εκτιμηθεί“.

Ασύλληπτος παραμένει ο 20χρονος Αλβανός που έχει διαφύγει στην χώρα του για τον οποίο εκδίδεται διεθνές ένταλμα, ο οποίος είναι φίλος του 23χρονου πρώτου συλληφθέντα και είχαν από κοινού απασχολήσει τις Αρχές και για την παρόμοια επίθεση του 2019, επίσης στην περιοχή του Χαριλάου Θεσσαλονίκης.

TAGS ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΛΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ