ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΛΚΗ

Δολοφονία Άλκη: Εκδόθηκε το διεθνές ένταλμα για τον 20χρονο στην Αλβανία - Νέα στοιχεία στην υπόθεση

Οι συλληφθέντες για τη δολοφονία του Άλκη οδηγούνται στο δικαστήριο
Οι συλληφθέντες για τη δολοφονία του Άλκη οδηγούνται στο δικαστήριο INTIME NEWS

Ξεκινά η διαδικασία έρευνας από τις αλβανικές αρχές για τον εντοπισμό του 20χρονου. Νέα τροπή από την κατάθεση αστυνομικού για το φονικό όπλο.

Στα χέρια των αλβανικών αρχών βρίσκεται το διεθνές ένταλμα για τη σύλληψη του νεαρού 20χρονου Αλβανού που πιστεύεται ότι διέφυγε στη γειτονική χώρα μετά τη στυγερή δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, από το υπουργείο της χώρας επιβεβαιώθηκε το βράδυ της Τρίτης η άφιξη του εντάλματος και ήδη ξεκίνησε η διαδικασία έρευνας για την για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του.

Μάλιστα οι έρευνες άρχισαν από τις συνοριακές διαβάσεις αλλά δεν υπάρχει προς το παρόν κάποια ενημέρωση, ωστόσο εκτιμάται ότι είναι δύσκολο να έχει διαφύγει μόνος του ο νεαρός στην Αλβανία και μάλιστα από αφύλαχτες διαβάσεις όπως συνήθως συμβαίνει.

Νέα τροπή από την κατάθεση αστυνομικού

Τα όσα εκτυλίχθηκαν το μοιραίο βράδυ της 5ης Φεβρουαρίου περιγράφει στην κατάθεσή του ο αστυνομικός που συμμετείχε στην επιχείρηση σύλληψης των δραστών της δολοφονικής επίθεσης.

Ο ίδιος περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια όσα υποστήριξαν οι συλληφθέντες, τον σχεδιασμό της οργανωμένης, όπως φαίνεται, επίθεσης κατά οπαδών του Άρη, του Άλκη και των φίλων του.

Σύμφωνα με το thesstoday, αναφέρεται και στον ρόλο του τρίτου οχήματος το οποίο σταμάτησε στην οδό Γαζη, μπροστά από την παρέα του Άρη. Όπως έγινε γνωστό, η Αστυνομία αναζητά και 12ο άτομο.

Σε έναν από τους συλληφθέντες βρέθηκε ποσότητα ναρκωτικής ουσίας ενώ ερωτηματικά προκαλεί η κατάθεση ενός εκ των δραστών ο οποίος ισχυρίζεται πως δεν επιτέθηκε στον Άλκη με το δρεπάνι, δίνοντας άλλη τροπή στην υπόθεση.

TAGS ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΛΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ