ΡΟΥΜΠΕΝ ΣΕΜΕΔΟ

Δικηγόρος Σεμέδο: "Κανένα ίχνος κακοποίησης από την ιατροδικαστική έκθεση"

Δικηγόρος Σεμέδο: "Κανένα ίχνος κακοποίησης από την ιατροδικαστική έκθεση"

Η δικηγόρος του Ρούμπεν Σεμέδο, Μαριζάννα Κικίρη, ανέφερε στον τηλεοπτικό αέρα του ALPHA πως η αθωότητα του πελάτη της αποδεικνύεται από τα στοιχεία της δικογραφίας.

Μία μέρα πριν ο Ρούμπεν Σεμέδο εμφανιστεί ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί, η δικόγορος του κεντρικού αμυντικού του Ολυμπιακού ανέφερε σε τηλεοπτική εκπομπή του ALPHA πως η αθωότητα του πελάτη της αποδεικνύεται από τα στοιχεία της δικογραφίας.

Η Μαριζάννα Κικίρη επεσήμανε μάλιστα πως κι η ιατροδικαστική έκθεση δεν δείχνει ίχνη κακοποίησης της 17χρονης.

Στη διάρκεια της εκπομπής, ο δημοσιογράφος της εκπομπής του ALPHA ανέφερε ότι ο Ρούμπεν Σεμέδο δηλώνει αθώος, κάτι που βέβαια οφείλει να αποδείξει στην πράξη, με τη δικηγόρο του ποδοσφαιριστή να αναφέρει:

"Μάλιστα, πράγμα το οποίο αποδεικνύεται από μια απλή ανάγνωση της δικογραφίας γιατί όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι οι κατηγορίες είναι αβάσιμες. Η καταγγελία εμπεριέχει αντιφάσεις, αλλά αυτό που μπορώ να πω σε αυτή τη φάση -γιατί όπως καλά γνωρίζετε είναι μυστική η ανάκριση και προστατεύονται τα δικαιώματα του κατηγορουμένου- είναι πως δεν υπάρχει κανένα μα κανένα απολύτως στοιχείο που να καταδεικνύει την ενοχή του. Αντιθέτως, αποδεικνύεται η αθωότητά του.

Δεν μπορώ να κάνω σενάρια, ο ίδιος ο εντολέας μου απάντησε στους δημοσιογράφους για τον λόγο που ο ίδιος εικάζει. Εμείς, ως συνήγοροι υπεράσπισης, μελετούμε και εξετάζουμε τα στοιχεία. Πραγματικά σας μιλώ εντίμως και με το χέρι στην καρδιά, δεν θα αναλάμβανα μια υπόθεση ομαδικού βιασμού, ούτε καν βιασμού, ως γυναίκα κιόλας, αν δεν ήμουν πεπεισμένη για την αθωότητα του εντολέα μου, η οποία δεν προκύπτει μόνο από τα λεγόμενά του, αλλά κι απ' όλα τα στοιχεία της δικογραφίας. Ήταν μια παρέα για πάρα πολλές ώρες μαζί, κινήθηκαν σε χώρους διασκέδασης και λοιπά. Επειδή δεν επιτρέπεται να εμφανίσουμε άλλα στοιχεία της δικογραφίας, θα πω απλά ότι τα ίδια τα στοιχεία και ειδικά η ιατροδικαστική έκθεση υποδεικνύει ότι δεν υπήρχε ίχνος κακοποίησης της εγκαλούσης".

TAGS ΡΟΥΜΠΕΝ ΣΕΜΕΔΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ