ΜΠΑΝΤΜΙΝΤΟΝ

Διεκδικεί μετάλλιο η Γκουγκλέρη

Διεκδικεί μετάλλιο η Γκουγκλέρη

Η Ειρήνη Γκουγκλέρη μαζί με την Κύπρια, Χριστοδούλου έχουν προκριθεί στα ημιτελικά του διπλού στο διεθνές τουρνουά Μπάντμιντον που διεξάγεται στο Σιδηρόκαστρο.

Εντυπωσιακές εμφανίσεις, πραγματοποίησαν οι Ελληνες αθλητές και αθλήτριες στη δεύτερη ημέρα του διεθνές τουρνουά Μπάντμιντον που διεξάγεται στο Σιδηρόκαστρο. Το επίπεδο των αγώνων είναι ιδιαίτερα υψηλό και οι πρωταθλητές μας έχουν φανεί άκρως ανταγωνιστικοί.

Τα πιο ευχάριστα νέα ήρθαν από την Ειρήνη Γκουγκλέρη, η οποία διεκδικεί μετάλλιο στο διπλό γυναικών με συμπαίκτρια την Κύπρια Χριστοδούλου. Στο κορυφαίο βαθμολογούμενο τουρνουά της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας το ελληνοκυπριακό δίδυμο στο κρίσιμο παιχνίδι για την είσοδο στην 8αδα απέκλεισε τις Ελληνίδες Αρτεμις και Γεωργία Αναστασίου με 2-0. Πλέον απέναντι στο Ν.1 φαβορί του ταμπλό Κουτ, Σερεμπριάκοβα (Ρωσία) θα διεκδικήσουν τις πιθανότητές τους για μία θέση στο βάθρο.

Στις υπόλοιπες ελληνικές συμμετοχές η τύχη γύρισε την πλάτη στους αθλητές μας και χάθηκαν πολλά οριακά παιχνίδια.

Ο Ηλίας Ξάνθου έκανε την καλύτερη πορεία στα ατομικά και σταμάτησε στους «16». Στο καθοριστικό παιχνίδι έχασε 2-1 (21-14, 18-21, 21-18) από τον Ζεβλ (Τσεχία), με τον Σερραίο αθλητή να έχει εντονότατα παράπονα από τη διαιτησία, καθώς στο κόντρα σετ δεν του δόθηκαν δύο πόντοι, ενώ η μπάλα ήταν καθαρά έξω.

Συγκινητική ήταν η παρουσία του Σταμάτη Τσιγκιρδάκη. Ο Ελληνας πρωταθλητής του2017 έκανε την υπέρβαση και μπήκε στο κεντρικό ταμπλό. Εκεί αντιμετώπισε το Ν.3 της διοργάνωσης των Μπόνι (Ελβετία) και ηττήθηκε με 2-1 (21-18, 11-21, 13-21). Αξίζει να σημειωθεί, πάντως πως στο πρώτο σετ ήταν συνέχεια μπροστά στο σκορ.

Στο απλό γυναικών η Πολύβια Τζήκα, παρά το γεγονός ότι ήταν απροπόνητη έδειξε ότι διαθέτει πολύ μεγάλο ταλέντο. Ηττήθηκε 2-0 (21-13, 25-23) από την Ντελιμπαλτά (Τουρκία) στη φάση των «32». Ανταγωνιστική στον ίδιο γύρο ήταν και η Παντελία Μπάρτζου που έχασε 2-0 (22-20, 21-16) από την Κίλιτς (Τουρκία). Από το πρώτο παιχνίδι αποκλείστηκαν οι: Αρτεμις Αναστασίου, Στεφανία Κωνσταντακάτου, Θεοδώρα Λαμπριανίδου, Ιωάννα Καραπετρίδου, Βασιλική Ανδρεάδου, Κατερίνα Παρίση, Ελένη Μουτεβελίδου, Μαρία Ρούγκλιου, Ειρήη Τέντα και Ραφαλία Μερτζεμέκη

Στο διπλό ανδρών οι πρωταθλητές Γάλβας – Σκαρλάτος κοίταξαν στα μάτια τους Σεσαλάν – Τεκντεμίρ (Τουρκία) και μετά από το πιο αμφίρροπο και εντυπωσιακό παιχνίδι της ημέρας αποκλείστηκαν με 2-1 (18-21, 21-18, 17-21) στους «16».

Στο διπλό γυναικών στη φαση των «32» σταμάτησε η πορεία των Καραπετρίδου – Παρίση, Ανδρεάδου – Κορωνίδου, Κορωνίδου – Μερτζεμέκη, Μουτεβελίδου – Ρούγκλιου και Μπάρτζου - Κωνσταντακάτου

TAGS ΜΠΑΝΤΜΙΝΤΟΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ