ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΕΣ

Δεν άντεξαν το συναγωνισμό...

Δεν άντεξαν το συναγωνισμό...
χιονοδρομια

Μακριά από τα καλά αποτελέσματα έμειναν οι Έλληνες σκιέρ την τελευταία ημέρα του παγκοσμίου πρωταθλήματος σκι αντοχής εφήβων

Στα 10 χιλιόμετρα ελεύθερης τεχνικής των εφήβων, ο Δημήτρης Κάππας έμεινε στην 89η θέση. Ο 20χρονος αθλητής είχε διαφορά περίπου μισής ώρας από τον νικητή του αγώνα, Πετρ Σεντόφ από τη Ρωσία.
Στα 5 χιλιόμετρα των νεανίδων, η Μαρία Ντάνου δεν κατάφερε κάτι καλύτερο και αρκέστηκε στην 69η θέση. Η 19χρονη σκιέρ ήταν 17 λεπτά βραδύτερη από την Ίνγριντ Έστμπεργκ από τη Σουηδία.

"Δεν ήταν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους αθλητές μας, αφού σ' αυτά τα αγωνίσματα προετοιμάζονται ο Δημήτρης και η Μαρία. Ήταν μια καλή ωστόσο παρουσία σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή", σχολίασε ο Τιμολέων Τσουρέκας, υπεύθυνος βόρειων αθλημάτων της ΕΟΧ.

Πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στο παγκόσμιο πρωτάθλημα σκι αντοχής στο Λίμπερετς της Τσεχίας στις 18 Φεβρουαρίου, με την αποστολή να αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες. Από τους άντρες ο Λευτέρης Φάφαλης και ο Αλέξης Γκούνκο θα είναι τα μεγάλα ονόματα της ελληνικής αποστολής.




TAGS ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ