ΙΠΠΑΣΙΑ

"Χρυσές" Μυτιληναίου & Δενδρινού

"Χρυσές" Μυτιληναίου & Δενδρινού
Μυτιληναίου Δενδρινού

Ελληνική υπόθεση ήταν τα σημερινά δύο από τα τέσσερα αγωνίσματα του προγράμματος του Παγκοσμίου Κυπέλλου Υπερπήδησης Εμποδίων, Athens CSIO-W, που διεξάγεται στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο.

Στο σημαντικότερο και υψηλότερο αγώνισμα της ημέρας ύψους 1.45μ., το οποίο μεταδόθηκε απευθείας από το Sport+ της ΕΟΙ, η Hannah Μυτιληναίου ιππεύοντας την Natacha Delaunay είχε την γρηγορότερη άπταιστη διαδρομή με χρόνο 58,74 και κατέλαβε την 1 θέση.

Στην 2 θέση ήταν η Ιταλίδα Carola Garre με την Quinelza Ζ με άπταιστη και χρόνο 58,81 και στην 3 θέση η Μυρτώ Ηλιάδη Κούτσικου με την Voila He με επίσης άπταιστη και χρόνο 59,23.

Στο σημερινό αγώνισμα (Σάββατο 11-6-2011) Νέων Ίππων ύψους 1.20 – 1.25μ., που έγινε το πρωί, 13 αθλητές μπήκαν στον αγώνα διαβάθμισης, όπου νικήτρια με τον καλύτερο χρόνο και άπταιστη διαδρομή ήταν η Ελίνα Δενδρινού με τον Carodas Z. Δεύτερος ήταν ο Ευθύμης Κρεμιώτης με την Cooldiamond Countess και τρίτος ο Σέρβος Drasco Dokic με την Andora T.

Στο 9 αγώνισμα ύψους 1.35μ. μετά από δύο γύρους, νικητής με άπταιστη διαδρομή και τον καλύτερο χρόνο ήταν ο Άγγλος Nickolas Channing με τον Java Keltic Son. Στην 2 και 3 θέση ήταν δύο Ελληνίδες αμαζόνες, η Hannah Μυτιληναίου με τον Last Chance και η Ελίνα Κυριακού με τον US Raggio di Luna.

Η σημερινή τρίτη ημέρα συνεχίζεται με το αγώνισμα των εφήβων στις 18.30. Αύριο Κυριακή, τελευταία ημέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, το πρόγραμμα θα αρχίσει στις 9.00 με την κατηγορία των νέων ίππων 1.25 – 1.30μ. και θα συνεχιστεί με άλλα τρία αγωνίσματα, ανάμεσά τους τα δύο Grand Prix των Εφήβων και του Παγκοσμίου Κυπέλλου, που θα αρχίσει στις 17.00. Ακόμη στο ιπποδρόμιο με άμμο θα γίνουν τρεις ακόμη εθνικές κατηγορίες ύψους από 1.20μ. έως και 1.25μ.

TAGS ΙΠΠΑΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ