ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ

Αυγενάκης: "Πλημμύρισε από παιδικά χαμόγελα το Karteros Beach Sports Center"

Αυγενάκης: "Πλημμύρισε από παιδικά χαμόγελα το Karteros Beach Sports Center"

Ο Λευτέρης Αυγενάκης επισκέφθηκε το Karteros Beach Sports Center στο πλαίσιο των εβδομάδων αθλητισμού, με τους μαθητές να γνωρίζουν τα αθλήματα άμμου ενόψει των 3ων Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων.

Με παιδικά χαμόγελα γέμισε το Karteros Beach Sports Center. Ξεκίνησαν οι δράσεις για τις εβδομάδες αθλητισμού και σχολεία θα επισκέπτονται τις νέες εγκαταστάσεις στον Καρτερό.

Πρόκειται για καθημερινές δράσεις που θα διαρκέσουν τρεις εβδομάδες, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του Υφυπουργείου Αθλητισμού, σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης νομού Ηρακλείου, για γνωριμία των μαθητών με τα αθλήματα άμμου, εν όψει και της διοργάνωσης των 3ων Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων "Ηράκλειο 2023".

Ο κ. Αυγενάκης καλωσόρισε τους 919 μαθητές και μαθήτριες και τους γυμναστές τους, προέτρεψε τα παιδιά να εξοικειωθούν με τους χώρους και να διασκεδάσουν αναφέροντας χαρακτηριστικά:

"Στο πλαίσιο του προγράμματος θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε και να δοκιμάσετε τις ικανότητές σας στο Beach Volley, το Beach Handbal, το Beach Soccer και το Beach Basketball, θεαματικά, όμορφα αθλήματα που θα λάβουν χώρα και στους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες.

Σας καλούμε να αγκαλιάσετε τα αθλήματα της άμμου και την εγκατάσταση του Καρτερού, αλλά και να διασκεδάσετε σε αυτές τις δράσεις που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον «Έναν Χρόνο Πριν» από τους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες".

Η ανάρτηση του Αυγενάκη:

"Πλημμύρισε από παιδικά χαμόγελα το Karteros Beach Sports Center, καθώς 919 μαθήτριες και μαθητές από 5 Δημοτικά Σχολεία, δύο Γυμνάσια κι ένα Λύκειο από τον νομό Ηρακλείου, αλλά και Δημοτικό Σχολείο από το Λασίθι (από την Κριτσά) έκαναν την αρχή και βρέθηκαν σήμερα το πρωί στις Εθνικές Παράκτιες Αθλητικές Εγκαταστάσεις μας στον Καρτερό.

Στο πλαίσιο της εκδηλώσεων «Εβδομάδες Αθλητισμού», που θα διεξάγονται καθημερινά μέχρι και τις 21 Οκτωβρίου, τα παιδιά ξεναγήθηκαν στους χώρους, γνώρισαν τα γήπεδα και συγκεντρώθηκαν όλα μαζί στις κερκίδες του κεντρικού γηπέδου, όπου ενημερώθηκαν για τους Mediterranean Beach Games "Heraklion 2023" και τα αθλήματα παραλίας, τα οποία σε 11 μήνες από τώρα θα διεξαχθούν κατά κύριο λόγο στον Καρτερό και εργαζόμαστε καθημερινά ώστε να είναι οι καλύτεροι στην ιστορία.

Τους μίλησα για τα αθλήματα με τα οποία θα έρθουν σε επαφή (Beach Volley, Beach Handbal, Beach Soccer & Beach Basket), τα προέτρεψα να διασκεδάσουν και ευχαρίστησα για τη συνεργασία τις διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, καθώς και τους 45 Γυμναστές τους Φυσικής Αγωγής που συμμετέχουν ενεργά και παίζουν καθοριστικό ρόλο σε όλη αυτήν τη δράση.

Κατόπιν, τα παιδιά πέρασαν απ' όλα τα αθλήματα και χάρηκαν με την ψυχή τους! Έμαθαν για τους κανονισμούς τους, σούταραν, έτρεξαν και σκόραραν!

Οι εγκαταστάσεις του Karteros Beach Sports Center είναι ανοικτές για όλους και για τις προσεχείς τρεις εβδομάδες το πρόγραμμα επισκέψεων –με δωρεάν μεταφορά- αφορά μαθητές Δ’, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης Δημοτικών Σχολείων, καθώς και μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων".

TAGS ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ