ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αυγενάκης: "Η αθλητική οικογένεια βρέθηκε αμέσως στην πρώτη γραμμή για τους σεισμόπληκτους του Αρκαλοχωρίου"

Ο Λευτέρης Αυγενάκης
Ο Λευτέρης Αυγενάκης INTIME

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο Υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, στάθηκε στην στήριξη και την άμεση ανταπόκριση του ελληνικού αθλητισμού προς τις σεισμόπληκτες περιοχές της Κρήτης.

Η άμεση στήριξη και ανταπόκριση του ελληνικού αθλητισμού προς τις σεισμόπληκτες περιοχές της Κρήτης ήταν άμεση και ο υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, με ανάρτησή του στο Facebook, θέλησε να απαριθμήσει τις ομάδες και τις ομοσπονδίες που βοήθησαν τονίζοντας πως η μεγάλη οικογένεια του αθλητισμού είναι πάντα στην πρώτη γραμμή.

Η Εθνική γυναικών στο χάντμπολ, η ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, παράγοντες της γυμναστικής αλλά και αριθμός χορηγών στάθηκαν στο πλευρό των σεισμόπληκτων κατοίκων, περιοχών της Κρήτης.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Λευτέρη Αυγενάκη:

"Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ

Είναι συγκινητικότατη η στήριξη και η αλληλεγγύη της αθλητικής οικογένειας στους σεισμόπληκτους του Αρκαλοχωρίου και των γύρω περιοχών.

Τα κορίτσια και οι προπονητές της Εθνικής Γυναικών στο χάντμπολ, αγωνίστηκαν χθες με την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Ολλανδία στα Δύο Αοράκια και διέθεσαν τα οδοιπορικά τους,

Η επαγγελματική ομάδα βόλεϊ ανδρών του ΟΦΗ διοργάνωσε τουρνουά με τη συμμετοχή των Παναθηναϊκού, Φοίνικα Σύρου και Μίλωνα. Όλα τα έσοδα των τριήμερων αγώνων πάνε για την αποκατάσταση του Δημοτικού Σχολείου Θραψανού,

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανέλαβε την οικονομική ενίσχυση για τη λειτουργία των μπασκετικών Ακαδημιών της περιοχής στο Αρκαλοχώρι, προκειμένου τα παιδιά να αθλούνται χωρίς κόστος για τις οικογένειές τους και επιπλέον θα προχωρήσει άμεσα και σε παροχή αθλητικού υλικού στα τοπικά σωματεία,

Οι αδελφοί Προβιά, από τη Γυμναστική, αγόρασαν κ παρέδωσαν 15 tablet κι ένα laptop τον Δήμο Μινώα Πεδιάδας, για να διευκολυνθεί και να επιταχυνθεί από τις υπηρεσίας του δήμου η ταχύτερη υποβολή του μεγάλου όγκου των αιτήσεων αποζημιώσεων των πληγέντων στην ηλεκτρονική πλατφόρμα arogi.gov.gr.

Ακολουθούν κι άλλοι χορηγοί από την αθλητική οικογένεια, που ενδιαφέρονται και σκοπεύουν να προσφέρουν σχολικές αίθουσες, οικίσκους κι ό,τι άλλο χρειάζεται για να βοηθήσουν στη μεγάλη προσπάθεια της Πολιτείας να ανακουφίσει τις τοπικές κοινωνίες.

Η αθλητική οικογένεια βρέθηκε και αυτή τη φορά αμέσως στην πρώτη γραμμή".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ