ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

"Ατσάλινο" το Super Bowl!

"Ατσάλινο" το Super Bowl!
Superbowl

Οι Steelers έγραψαν ιστορία κατακτώντας το 6ο τους Super Bowl απέναντι στους Cardinals, με 27-23 (vid)!

Οι Steelers έκαναν το απίθανο και ενώ όλα έδειχναν πως οι Cardinals θα έπαιρναν το πρώτο τους Super Bowl στην ιστορία μετά από ένα φανταστικό παιχνίδι και με 16 συνεχόμενους πόντους χωρίς να δεχτούν... απάντηση από τους Steelers, το Pittsburgh στα τελευταία 35 δευτερόλεπτα έκλεψε... την παράσταση.
Το σκορ ήταν 20 - 23 για τους Cardinals, ο Μπεν Ρόετλισμπεργκερ έκανε μπαλιά από τις 6 γιάρδες στον Σαντόνιο Χόλμς και ο τελευταίος με ένα καταπληκτικό touchdown (έμεινε στην ιστορία) έκανε το το τελικό 27-23 και έγραψε ιστορία δίνοντας τη νίκη στους Steelers.

Η μπαλιά του Ρόετλισμπεργκερ πέρασε μπροστά από τρεις παίκτες των Cardinals στην κυριολεξία μέσα από την τρύπα της βελόνας και βρήκε τον Χόλμς ο οποίος πριν βγεί έξω από το όριο της περιοχής των αντιπάλων, κατάφερε να πατήσει πρώτα μέσα στην περιοχή και να κάνει touchdown.

MVP του αγώνα ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής, Σαντόνιο Χολμς. Όσον αφορά τον Ρόετλισμπεργκερ, για δεύτερη φορά σε Super Bowl (το είχε κάνει και το 2006) έβαλε τη σφραγίδα στο κρίσιμο σημείο.

Οι Steelers Pittsburgh έγιναν η πρώτη ομάδα στην ιστορία των Super Bowl με 6 κατακτήσεις μία περισσότερη από τους San Francisco 49ers και τους Dallas Cowboys.

Ο πίνακας κατακτήσεων του Super Bowl:

ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ
6 Steelers Pittsburgh
5 San Francisco 49ers
Dallas Cowboys
3 L.A./Oakland Raiders
Washington Redskins
Green Bay Packers
New England Patriots
New York Giants



2 Miami Dolphins
Denver Broncos
Indianapolis Colts

1 New York Jets
Kansas City Chiefs
Chicago Bears
Los Angeles/St. Louis Rams
Baltimore Ravens
Tampa Bay Buccaneers






Το απίστευτο touchdown
















ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ